Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)
Plaatsen
Vreeland (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vreeland

Sandton De Nederlanden

Nederland Utrecht Vreeland

Hotel Restaurant De Nederlanden is gelegen op een typisch Hollandse locatie aan de Vecht in het Utrechtse Vreeland. Het sfeervolle hotel met 9 kamers staat bekend vanwege haar uitstekende restaurant, dat onlangs

is bekroond met 1 Michelin ster. Wanneer u op zoek bent naar een paar dagen culinaire verwennerij bent u hier dus zeker aan het juiste adres! Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken: een wandel- of fietstocht langs de Vecht is zeer aan te raden, bovendien bent u binnen enkele minuten bij de A2 vanwaar het eenvoudig is Amsterdam en Utrecht te bereiken. Ideaal dus voor een dagje uit! Nagenieten van uw belevenissen doet u vervolgens in de lounge met open haard of in de uitermate comfortabele hotel kamers waar een tv met dvd speler tot uw beschikking staat.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 198,00

Hotel Sandton Restaurant De Nederlanden

Nederland Utrecht Vreeland

Het luxe Sandton Hotel De Nederlanden met sterrenrestaurant is gevestigd in een auberge uit de 17de eeuw. Het hotel licht zeer mooi aan de rivier de Vecht in Vreeland. Het sfeervolle hotel

beschikt over 9 luxe hotelkamers, een private dining, lounge en natuurlijk het restaurant met 1 Michelin-ster. Met zo’n 200 monumenten en de Loosdrechtse plassen vlakbij is het een ideale bestemming vol (culinaire) verrassingen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen