Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)
Plaatsen
Vianen (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vianen

Hotel Secret Fletcher

Nederland Gelderland Vianen

Word extra verrast met dit Secret Hotel! U verblijft in een 3 of 4-sterren Fletcher hotel. Uiterlijk 48 uur voor vertrek krijgt u via de mail de bevestiging in welk hotel u

verblijft. Bereid u alvast rustig voor op uw verblijf en zorg dat alles gepakt is zodat u bij bekendmaking van de locatie alleen nog maar aan uw vervoer hoeft te denken. Kunt u deze super last minute verrassing aan? Alle Fletcher hotels hebben een unieke ligging op de mooiste locaties van Nederland. Aan het strand, in een bosrijke omgeving of in een stad. De hotels liggen op loop- en fietsafstand van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Daarnaast beschikken ze over een eigen restaurant en bar. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Fletcher hotels. Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland, elke regio heeft zijn eigen charme. Van Limburg tot Groningen, van Zeeland tot Gelderland. Geniet in het gezellige Brabant, het waterrijke Friesland of toch in Drenthe met de eeuwenoude hunebedden? De spelregels voor dit secret hotel zijn simpel. Bij uw boeking kunt u een kamer reserveren, die bestaat uit de keuze tussen Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Vervolgens wordt u ingedeeld in een van de vele Fletcher hotels in de regio van uw keuze. Direct na uw boeking ontvangt u een reserveringsbevestiging. Waar u normaal bij de bevestiging zou weten in welk hotel u terecht komt, blijft dat bij deze boeking natuurlijk nog een verrassing. Uiterlijk 48 uur voor vertrek krijgt u per mail te weten waar u verblijft. Welk hotel het ook wordt, u kunt altijd genieten van een goed verzorgd en ontspannen verblijf.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Van Der Valk Vianen

Nederland Limburg Vianen

In het hart van Nederland, midden in het natuurrijke rivierenlandschap en dichtbij steden als Utrecht, Rotterdam, Gouda, Den Bosch vindt u dit bruisende hotel met luxe hotelkamers, gezellig restaurant en zonneterras. Het

hotel beschikt over 222 moderne luxe hotelkamers die onder andere zijn voorzien van televisie met speelfilm- en wake-up service, kluisje en een badkamer met bad, douche en toilet. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een Frans-Nederlandse keuken. Het rivierenlandschap van Midden-Nederland is een stuk ongerepte natuur met een rijkdom aan historische plaatsen. Dit oer-hollandse landschap langs de grote rivieren Nederrijn, Lek, Waal en Merwede is een ideale omgeving voor lange fiets- en wandeltochten. In de directe omgeving vindt u ook steden als Rotterdam, Gouda, Utrecht, Den Bosch en Dordrecht. Hier kunt u terecht om een dagje te gaan winkelen of cultuur te snuiven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Van Der Valk Vianen

Nederland Utrecht Vianen

In het hart van Nederland, midden in het natuurrijke rivierenlandschap en dichtbij steden als Utrecht, Rotterdam, Gouda, Den Bosch vindt u dit bruisende hotel met luxe hotelkamers, gezellig restaurant en zonneterras.


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 139,00