Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Veenendaal

Ibis Veenendaal

Nederland Utrecht Veenendaal

Ibis hotel Veenendaal een comfortabel hotel gelegen nabij het centrum van Veenendaal. Het hotel is makkelijk te bereiken: het ligt direct aan de A12 tussen Utrecht en Arnhem. Ibis hotel Veenendaal beschikt

over een bar, een 24-uurs snackservice en een restaurant. Het hotel heeft 96 kamers, allen voorzien van douche/bad, toilet, televisie radio en draadloos internet. Veenendaal ligt tussen de Hoge Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, een prima uitvalsbasis om de bosrijke omgeving te gaan verkennen. Een bezoek aan Park de Hoge Veluwe met het alom bekende Kröller Müller museum en het Jachthuis Sint-Hubertus mag hierbij zeker niet ontbreken. Arnhem ligt op 25 kilometer van Veenendaal waar men heerlijk kan shoppen en cultuur kan opsnuiven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 98,00

Hotel Ibis Veenendaal

Nederland Utrecht Veenendaal

Centraal gelegen, nabij diverse steden en de natuur van de Veluwe vindt u Hotel Ibis Veenendaal. Dit is het ideale hotel voor zowel de zakelijke als de toeristische reiziger.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen