Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)
Plaatsen
Rhenen (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rhenen

Hotel 't Paviljoen

Nederland Gelderland Rhenen

Omgeven door de bossen vindt u Hotel 't Paviljoen, een sfeervol familiehotel gelegen op de Grebbeberg naast Ouwehands Dierenpark in het plaatsje Rhenen. In en om het hotel zijn meer dan voldoende

mogelijkheden om eens een paar dagen volledig tot rust te komen. Zo beschikt het hotel over een ontspanningsruimte met solarium en sauna en kunt u in het hotel terecht voor een partij biljart, tafelvoetbal of tafeltennis. Om het geheel af te maken kunt u 's avonds in het uitstekende, onlangs gerenoveerde restaurant terecht voor een heerlijk diner. Bijzonder zijn verlichtingsarmaturen gevormd uit het exclusieve Swarowski kristal. Echte natuurliefhebbers kunnen genieten van de schitterende omgeving. Rhenen ligt namelijk op de grens van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. De kamers van het hotel zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 118,00

Hotel Het Paviljoen

Nederland Utrecht Rhenen

Hotel ’t Paviljoen is een sfeervol 4-sterrenhotel, gelegen naast Ouwehands Dierenpark en omgeven door prachtige bossen. Het hotel beschikt over een goed uitgeruste ontspanningsruimte met zonnebank en sauna, biljart, tafelvoetbal en tafeltennis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen