Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)
Plaatsen
Groenekan (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Groenekan

't Koningsbed

Nederland Utrecht Groenekan

't Koningsbed ligt in het dorp Groenekan, net ten noorden van Utrecht. Groenekan is omgeven door prachtige natuur. Het beschikt over een terras en een ruime tuin van waar u uitkijkt op

weidevelden en het bos. De tweepersoonskamers van 't Koningsbed zijn allen verschillend. Ze zijn vernoemd naar een houtsoort die erin is verwerkt en beschikken over twee boxspringbedden, twee fauteuils en een bureau. De badkamer is voorzien van een douche of bad en föhn. Enkele kamers beschikken over een terras. Bent u een natuurliefhebber? Dan bent u in 't Koningsbed op de goede plaats. Met natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het Vechtplassengebied en het Gooi zijn er diverse mogelijkheden om erop uit te trekken. U gaat volop genieten tijdens een fiets- of wandeltocht. Of breng een bezoek aan domstad Utrecht. Winkelen, langs de grachten slenteren en op een terras aan het water pauzeren.... u vindt hier alle ingrediënten voor een weekendje weg. De Utrechtse Spoorwegmuseum en Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement zijn eveneens bezienswaardig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bed And Breakfast 't Koningsbed

Nederland Utrecht Groenekan

Bed and Breakfast 't Koningsbed ligt in het dorp Groenekan, net ten noorden van Utrecht. Groenekan is omgeven door prachtige natuur. Het beschikt over een terras en een ruime tuin van waar

u uitkijkt op weidevelden en het bos. De tweepersoonskamers van Bed and Breakfast 't Koningsbed zijn allen verschillend. Ze zijn vernoemd naar een houtsoort die erin is verwerkt en beschikken over twee boxspringbedden, twee fauteuils en een bureau. De badkamer is voorzien van een douche of bad en föhn. Enkele kamers beschikken over een terras. Bent u een natuurliefhebber? Dan bent u in Bed and Breakfast 't Koningsbed op de goede plaats. Met natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug, het Vechtplassengebied en het Gooi zijn er diverse mogelijkheden om erop uit te trekken. U gaat volop genieten tijdens een fiets- of wandeltocht. Of breng een bezoek aan domstad Utrecht. Winkelen, langs de grachten slenteren en op een terras aan het water pauzeren.... u vindt hier alle ingrediënten voor een weekendje weg. De Utrechtse Spoorwegmuseum en Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement zijn eveneens bezienswaardig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen