Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Geef uw mening

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Verscholen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche ligt Hotel Ernst Sillem Hoeve, op 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een gebied met oude kastelen, idyllische dorpen en

op steenworp afstand van Laren, Blaricum, Zeist en Bilthoven. Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn. De bossen van Lage Vuursche nodigen u uit voor een mooie wandeling of een verfrissende fietstocht. In Soest kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden of gebruik maken van één van de squashbanen. Het hotel is een voormalig Koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 119,002 dagen
  • Beschrijvingen (2)
Hotel Ernst Sillem Hoeve bevindt zich in Den Dolder. Het hotel is gevestigd in een stijlvol gebouw en ligt prachtig aan het begin van de 'koninklijke' bossen van de Lage Vuursche langs een provinciale weg. Voor actieve ontspanning kunt u terecht in het zwembad of de fitnessruimte van het hotel. Parkeren is gratis. De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, kluis, badkamer met douche, föhn en toilet. In de omgeving van Hotel Ernst Sillem Hoeve komt u helemaal tot rust. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen of zalig niets doen. Winkel- en grachtenstad Utrecht bereikt u in slechts 15 autominuten. Het hotel ligt ook op een steenworp afstand van de omroepstad Hilversum en leuke plaatsjes zoals Blaricum en Laren.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Verscholen in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche ligt Hotel Ernst Sillem Hoeve, op 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam. Een gebied met oude kastelen, idyllische dorpen en op steenworp afstand van Laren, Blaricum, Zeist en Bilthoven. Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn. De bossen van Lage Vuursche nodigen u uit voor een mooie wandeling of een verfrissende fietstocht. In Soest kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden of gebruik maken van één van de squashbanen. Het hotel is een voormalig Koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu.