Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)
Plaatsen
De Bilt (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in De Bilt

Hotel Van Der Valk De Biltsche Hoek

Nederland Utrecht De Bilt

Van der Valk hotel de Biltsche Hoek is gelegen in De Bilt, op 15 autominuten van Utrecht. Het grote hotel beschikt over een restaurant, een sfeervolle serre en bar en een overdekt

zwembad. De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, internetaansluiting, wekservice, kluis en een badkamer met bad, douche en toilet. Van der Valk hotel de Biltsche Hoek is vlakbij de mooie Houdringhe bossen en het Panbos gelegen, op een steenworp afstand van de gezellige winkelstad Utrecht. De veelzijdige omgeving biedt voor ieder wat wils. In Utrecht kunt u heerlijk slenteren over de beroemde voetgangerskades of een museum bezoeken zoals het Nederlands Spoorwegmuseum, het Aboriginal Art Museum of het Centrum Beeldende Kunst. Uiteraard kunt u ook lekker luieren en genieten in één van de talloze cafés en restaurantjes op de oude grachten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 115,00