Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Utrecht (133)
Plaatsen
Amerongen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Amerongen

Hotel Buitenlust Amerongen

Nederland Utrecht Amerongen

Hotel Buitenlust ligt in het oude dorp van Amerongen, dat is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand dat begin 19de eeuw gebouwd is. De inrichting

is stijlvol en modern. Tijdens warme dagen is het goed toeven op het terras en voor uw diner kunt u terecht in het trendy restaurant of gezellige café. Hotel Buitenlust beschikt over slechts 2 hotelkamers die beiden zeer ruim van opzet zijn en ingericht zijn met designmeubelen. De kamers hebben een aparte zithoek en ruime badkamer met douche. In en om Amerongen kunt u alle kanten op. Zo kent de plaats zelf vele particuliere rijksmonumenten, het populaire Kasteel van Amerongen en het Tabaksmuseum. De omliggende natuurgebieden zijn een must voor de liefhebber van natuurschoon. Wat dacht u van de Utrechtse Heuvelrug, het Langbroekerwetering gebied of Nationaal Park de Hoge Veluwe dat op slechts 15km afstand ligt?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 110,00