Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Fletcher  Restaurant de Kempen
Geef uw mening

Hotel Fletcher Restaurant De Kempen

Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen ligt in het Noord-Brabantse Reusel. Reusel bevindt zich ten zuidwesten van Eindhoven, op de grens van Nederland en België. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, draadloos internet

en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen zijn voorzien van flatscreen televisie, kabel internet, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluis, bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet. Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen kunt u letterlijk alle kanten op. Nabij Reusel vindt u de mooie natuurgebieden De Reuselse Moeren en De Grote en Kleine Cirkel. Een wandeling door deze gebieden is zeker een aanrader. Wilt u shoppen of uw verblijf een cultureel tintje geven, dan kiest u voor Tilburg (25km) of Eindhoven (28km). Behalve de grote winkelketens vindt u in beide steden ook kleine boetieks. Ook het uitgaansleven is er uitermate levendig. Eindhoven kent bovendien een aantal zeer bezienswaardige musea zoals het Van Abbemuseum dat hedendaagse en moderne kunst tentoonstelt. Bent u met de kinderen? Verblijd hen dan met een bezoek aan attractiepark Bobbejaanland dat u met slechts 15 autominuten bereikt.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Fletcher Restaurant De Kempen in Reusel, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 108,002 dagen
Hotelmomentonbekend€ 32,00onbekend
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (3)
Een modern 3-sterren hotel uit 2009. Gelegen op een prachtige locatie in het hart van de Brabantse Kempen. Het hotel ligt op de grens van Nederland en België in het bosrijke natuurgebied. Een uitstapje naar de gezellige steden Tilburg, Eindhoven en Antwerpen is vanuit het hotel ook zo gemaakt.
Een modern 3-sterren hotel uit 2009. Gelegen op een prachtige locatie in het hart van de Brabantse Kempen. Het hotel ligt op de grens van Nederland en België in het bosrijke natuurgebied. Een uitstapje naar de gezellige steden Tilburg, Eindhoven en Antwerpen is vanuit het hotel ook zo gemaakt.
 Lees meer bij Hotelmoment
Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen ligt in het hart van de Brabantse Kempen in het plaatsje Reusel. Het hotel staat bekend als fietscaf? en ligt op de Nederlandse grens met Belgi?. Het is een prachtige omgeving om te fietsen, maar u treft er ook talloze wandelroutes door de bossen en over de heide. Nabij Reusel vindt u de mooie natuurgebieden De Reuselse Moeren en De Grote en Kleine Cirkel. De steden Eindhoven, Antwerpen en Tilburg liggen op korte afstand. Een bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel staat altijd garant voor een topdag! Verder is Bobbejaanland slechts 15 autominuten verwijderd van het hotel. De 34 rookvrije hotelkamers van Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen zijn comfortabel ingericht. Het hotel opende haar deuren in mei 2009. De kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie, minibar, kluis, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad/douche, badjas en toilet. Ook heeft u gratis kabel internet op de kamer. Tevens beschikt het hotel over een lounge/bar met terras en een restaurant. U kunt hier genieten van een diner, een lichte lunch, koffie met lekker gebak of een verfrissend drankje. Voor de fietsfanaten verhuurt het hotel ook fietsen en zijn er tevens elektrische oplaadpunten voor elektrische fietsen aanwezig. De omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen bestaat uit de streek De Kempen. Het gebied is geliefd om haar talrijke natuurgebieden en gezellige Brabantse dorpjes. Zo vindt u er het 8-tal dorpen die bekend staan onder de naam Acht zaligheden. De benaming zaligheden is ontleend aan het -sel waarop de naam van 7 van deze 8 dorpen eindigt (selligheden). Reusel behoort ook tot deze 8 dorpen. U kunt er in de natuur eindeloos genieten met dank aan alle fiets- en wandelpaden. De natuur bestaat er uit bossen, vennen, heides en weilanden. Het natuurgebied de Reuselse Moeren is het bekendste natuurgebied van Reusel. De steden Eindhoven, Antwerpen en Tilburg zijn ideale winkelsteden. Naast de grote, bekende ketens vindt u er vele boetiekjes en speciaalzaken. De steden bieden u ook veel op het gebied van cultuur en bezienswaardigheden. Eindhoven kent de bekende musea zoals het Van Abbemuseum en het DAF Museum en heeft net als Tilburg heeft een bruisend nachtleven. In Antwerpen kunt u rekenen op gastronomische verwennerijen en historische bouwwerken. Het dorp Reusel telt zelf ook enige bezienswaardigheden. De Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk aan het Kerkplein is een neogotische kruisbasiliek uit 1895. Wandel ook eens door het Deken van der Wee Park, een klein maar fraai aangelegd park met onder meer een monumentale beuk.
Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen ligt in het Noord-Brabantse Reusel. Reusel bevindt zich ten zuidwesten van Eindhoven, op de grens van Nederland en België. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, draadloos internet en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen zijn voorzien van flatscreen televisie, kabel internet, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluis, bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet. Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant de Kempen kunt u letterlijk alle kanten op. Nabij Reusel vindt u de mooie natuurgebieden De Reuselse Moeren en De Grote en Kleine Cirkel. Een wandeling door deze gebieden is zeker een aanrader. Wilt u shoppen of uw verblijf een cultureel tintje geven, dan kiest u voor Tilburg (25km) of Eindhoven (28km). Behalve de grote winkelketens vindt u in beide steden ook kleine boetieks. Ook het uitgaansleven is er uitermate levendig. Eindhoven kent bovendien een aantal zeer bezienswaardige musea zoals het Van Abbemuseum dat hedendaagse en moderne kunst tentoonstelt. Bent u met de kinderen? Verblijd hen dan met een bezoek aan attractiepark Bobbejaanland dat u met slechts 15 autominuten bereikt.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Fletcher  Restaurant De Kempen, Bron: Fletcher
Uw weekendje weg in Hotel Fletcher Restaurant De Kempen (Bron: Fletcher)
  • Hotel Fletcher  Restaurant De Kempen
  • Hotel Fletcher  Restaurant De Kempen
  • Hotel Fletcher  Restaurant De Kempen