Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)
Plaatsen
Zierikzee (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zierikzee

Hotel Grand Caf?? 't Getij

Nederland Zeeland Zierikzee

Hotel ???t Getij is een comfortabel hotel en ligt in het centrum van Zierikzee. Deze havenplaats in de provincie Zeeland heeft een rijke geschiedenis en is de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Grand Café 't Getij

Nederland Strand Kust Zierikzee

Hotel Grand Café 't Getij is een kleinschalig, sfeervol hotel in het Zeeuwse Zierikzee. Het rijksmonument uit 1400 herbergt naast een imposant Grand Café ook een intiem restaurant aan de tuinzijde en,

in de middeleeuwse kelder, een lounge/bar. De gerenoveerde, 600 jaar oude hotelkamers zijn geheel in stijl ingericht en bevatten authentieke elementen zoals houten balken. Ze beschikken over een badkamer met bad/douche, föhn en toilet en telefoon. Op loopafstand van het hotel vindt u de museumhaven met schepen uit lang vervlogen tijden. In de iets verder gelegen haven kunt u dagelijks tal van schepen zien binnenkomen. De bedrijvigheid rondom de schepen is goed voor veel kijkplezier. Zierikzee is de drukste passantenhaven van Nederland, dus er is altijd iets te doen. Het mag duidelijk zijn dat natuurliefhebbers op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland volop aan hun trekken komen. Of u nu wilt wandelen, lekker luieren of uitwaaien op het strand, het kan hier allemaal. Ook in sportief opzicht opzicht kunt u alle kanten op. Golfen op de 18-holes golfbaan Grevelingenhout, duiken in de Oosterschelde, zeilen, surfen of een boottocht maken... leef u uit en geniet van uw weekendje weg.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen