Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vrouwenpolder

Hotel Duinoord

Nederland Strand Kust Vrouwenpolder

Hotel Duinoord is een gezellig familiehotel vlakbij het Zeeuwse plaatsje Vrouwenpolder. Het hotel bevindt zich onderaan de duinen op slechts 1km van het dorp. Hotel Duinoord beschikt over een restaurant, café en

een speeltuin waar uw kinderen zich kunnen vermaken. De hotelkamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Tevens hebben alle kamers een eigen parkeerplaats. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving. Met het natuurgebied Oranjezon en het Veerse Meer binnen handbereik heeft u volop mogelijkheden om er op uit te trekken. Maak een wandeling- of fietstocht door het natuurgebied en geniet van de flora een fauna. Een frisse neus halen op het strand kan natuurlijk ook. Watersportliefhebber? Dan is het Veerse Meer uw bestemming voor sportief vertier op het water. Bekende Zeeuwse plaatsen als Middelburg en Veere zijn een bezoek zeker waard. De badplaats Domburg (7km) met gezellige restaurantjes, cafés en winkeltjes is eveneens een aanrader. Een must see in Zeeland is Waterland Neeltje Jans bij de Oosterscheldekering. In Neeltje Jans krijgt u spelenderwijs een beeld van de strijd door de jaren heen tegen het water in Nederland. Kortom, Hotel Duinoord is de ideale uitvalsbasis voor een verblijf in Zeeland: zee, strand, gezelligheid, cultuur, natuur en sport...er is voor ieder wat wils.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen