Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Texel De Waal

Hotel Brasserie Rebecca

Nederland Strand Kust Texel De Waal

Het intieme en vriendelijke Hotel Brasserie Rebecca ligt in het pittoreske De Waal, één van de oudste dorpen van Texel. Dit Waddeneiland is niet voor niets een geliefde vakantiebestemming: volop natuur, uitgestrekte

stranden, charmante dorpjes...kortom u vindt er alles voor een heerlijk verblijf. Trek er zeker een dag op uit om te voet of per fiets de vele vogelsoorten te spotten of de zeldzame planten te bestuderen. Uiteraard mag u het wadlopen of een tocht met een strandjutter ook niet aan u voorbij laten gaan. Dorpen zoals De Koog of Den Burg met leuke (maritiem getinte) winkeltjes en restaurants zijn een bezoekje waard. Het hotel beschikt o.a. over een goede brasserie, fietsverhuur en comfortabele kamers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 196,00