Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ter Heijde

Hotel Fletcher Restaurant Elzenduin

Nederland Strand Kust Ter Heijde

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is een klein, luxe hotel in de duinen van Ter Heijde, in Zuid-Holland, op 13km van Den Haag. Het hotel ademt een prettige Italiaanse sfeer die ook in het

restaurant en de bar te voelen is. Er is draadloos internet beschikbaar, uw auto kunt u kosteloos parkeren. De luxe kamers van Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin zijn voorzien van een telefoon, televisie, zitje, bureau, draadloos internet (tegen betaling), broekenpers, airconditioning en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin heeft een unieke ligging in de duinpan van het vissersdorp Ter Heijde. Deze romantische badplaats grenst aan Monster, gelegen tussen Hoek van Holland en Den Haag. Het is een fijn strandgebied dat nog relatief onbekend en daardoor niet zo grootschalig is. Liefhebbers van geschiedenis kennen Ter Heijde ongetwijfeld vanwege de zeeslag tussen de Nederlandse en Engelse vloot in 1653 waarbij Maarten Tromp sneuvelde. Het monument bestaande uit twee kanonnen is hiervan getuige. Vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin loopt u zo naar het strand of de duinen voor mooie wandelingen. Voor een middag shoppen en cultuur gaat u naar het centrum van Den Haag (14km).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 198,00

Hotel Beach Elzenduin

Nederland Strand Kust Ter Heijde

Hotel Beach Elzenduin is een schitterende locatie in de duinen van Ter Heijde. Het hotel heeft de ambitie om u het optimale vakantiegevoel te laten ervaren en u op culinair gebied te

verwennen. Wanneer het voorjaar aanbreekt wordt op het strand een heus restaurant gebouwd, Elzenduin Beach, waar u tijdens de heerlijke zomermaanden van hoogwaardige gerechten kunt genieten. In het hotel zelf bevinden zich een restaurant en brasserie met eveneens goede gastronomie. Bij het ontbijt heeft u de keuze uit verschillende broden en handgemaakt beleg. Het is u zeker duidelijk dat dit kleinschalige hotel gerund wordt door een chef-kok! De kamers van Hotel Beach Elzenduin zijn voorzien van televisie, telefoon, zitje, bureau, kluis en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De strak ingerichte design kamers zijn ingericht met meubulair van de Italiaanse ontwerper Piero Lissoni. Hotel Beach Elzenduin heeft een unieke ligging in de duinpan van het vissersdorp Ter Heijde. Deze romantische badplaats grenst aan Monster, gelegen tussen Hoek van Holland en Den Haag. Het is een fijn strandgebied dat nog relatief onbekend en daardoor niet zo grootschalig is. Liefhebbers van geschiedenis kennen Ter Heijde ongetwijfeld vanwege de zeeslag tussen de Nederlandse en Engelse vloot in 1653 waarbij Maarten Tromp sneuvelde. Het monument bestaande uit twee kanonnen is hiervan getuige. Vanuit Hotel Beach Elzenduin loopt u zo naar het strand of de duinen voor mooie wandelingen. Voor een middag shoppen en cultuur gaat u naar het centrum van Den Haag (14km).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen