Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Maxima s Jan van Scorel
Geef uw mening

Hotel Maxima S Jan Van Scorel

Maxima Hotels Jan van Scorel is een mooi en sfeervol hotel gelegen aan de rand van Schoorl op een rustige locatie en omringd door duinen, bos en strand (4km). Het hotel beschikt

over een restaurant en bar, De Trappist. Verder vindt u hier een sauna en een zwembad. De kamers van Maxima Hotels Jan van Scorel zijn voorzien van televisie, telefoon, kluis en badkamer met föhn, douche en toilet. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin van Maxima Hotels Jan van Scorel. In dit unieke plekje van Nederland komen natuurliefhebbers goed aan hun trekken. Het is heerlijk om uren door dit natuurschoon te wandelen of fietsen. In de omgeving zijn meerdere schilderachtige dorpjes te vinden zoals Bergen en Egmond. Op een steenworp afstand ligt de bijzondere stad Alkmaar, waar talrijke monumenten, koopmanshuizen en hofjes te bewonderen zijn. Ook vindt u daar een gezellig uitgaanscentrum.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Maxima S Jan Van Scorel in Schoorl, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 138,002 dagen
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Hotel Jan van Scorel ligt slechts op 15 minuten fietsen van het strand. Daarnaast heeft het hotel vele faciliteiten, de perfecte plaats voor een korte vakantie.
Maxima Hotels Jan van Scorel is een mooi en sfeervol hotel gelegen aan de rand van Schoorl op een rustige locatie en omringd door duinen, bos en strand (4km). Het hotel beschikt over een restaurant en bar, De Trappist. Verder vindt u hier een sauna en een zwembad. De kamers van Maxima Hotels Jan van Scorel zijn voorzien van televisie, telefoon, kluis en badkamer met föhn, douche en toilet. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin van Maxima Hotels Jan van Scorel. In dit unieke plekje van Nederland komen natuurliefhebbers goed aan hun trekken. Het is heerlijk om uren door dit natuurschoon te wandelen of fietsen. In de omgeving zijn meerdere schilderachtige dorpjes te vinden zoals Bergen en Egmond. Op een steenworp afstand ligt de bijzondere stad Alkmaar, waar talrijke monumenten, koopmanshuizen en hofjes te bewonderen zijn. Ook vindt u daar een gezellig uitgaanscentrum.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Maxima S Jan Van Scorel, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Maxima S Jan Van Scorel (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Maxima S Jan Van Scorel
  • Hotel Maxima S Jan Van Scorel
  • Hotel Maxima S Jan Van Scorel