Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Het Landhuis
Geef uw mening

Het Landhuis

Het Landhuis is een knus hotel aan de rand van Schoorl, op loopafstand van het dorpscentrum en duingebied. Het Landhuis behoort tot de andere accommodatie "De Herberg" welke zich op 150m van

het hotel bevindt. Op deze locatie is een restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt eten. Voor het ontbijt hoeft u de deur niet uit, want deze wordt geserveerd in de serre of tuin. De eenvoudige kamers van Het Landhuis zijn voorzien van televisie, wekdienst, zitje en een badkamer met douche en toilet. Enkele kamers beschikken over een balkon of terras. Wanneer u verblijft in Het Landhuis zult u ervaren hoe heerlijk de prachtige natuur van Schoorl is. In het uitgestrekte duingebied kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Schoorl is bekend om de klimduin, de hoogste van Nederland en om de meidenmarkt die ieder jaar met Pinksteren op de klimduin plaatsvindt. Voorbij de duinen arriveert u op het strand, een ideale plek voor het maken van romantische wandelingen of om te luieren in de zon. Wilt u een middag shoppen? Op nog geen 12km van het hotel ligt Alkmaar, een sfeervolle stad met cultuur, winkels, restaurants en cafés. Overigens vindt u in Schoorl ook diverse eetgelegenheden.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Het Landhuis in Schoorl, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 170,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het Landhuis is een knus hotel aan de rand van Schoorl, op loopafstand van het dorpscentrum en duingebied. Het Landhuis behoort tot de andere accommodatie "De Herberg" welke zich op 150m van het hotel bevindt. Op deze locatie is een restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt eten. Voor het ontbijt hoeft u de deur niet uit, want deze wordt geserveerd in de serre of tuin. De eenvoudige kamers van Het Landhuis zijn voorzien van televisie, wekdienst, zitje en een badkamer met douche en toilet. Enkele kamers beschikken over een balkon of terras. Wanneer u verblijft in Het Landhuis zult u ervaren hoe heerlijk de prachtige natuur van Schoorl is. In het uitgestrekte duingebied kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Schoorl is bekend om de klimduin, de hoogste van Nederland en om de meidenmarkt die ieder jaar met Pinksteren op de klimduin plaatsvindt. Voorbij de duinen arriveert u op het strand, een ideale plek voor het maken van romantische wandelingen of om te luieren in de zon. Wilt u een middag shoppen? Op nog geen 12km van het hotel ligt Alkmaar, een sfeervolle stad met cultuur, winkels, restaurants en cafés. Overigens vindt u in Schoorl ook diverse eetgelegenheden.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in  Het Landhuis, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Het Landhuis (Bron: Weekendjeweg)
  •  Het Landhuis