Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)
Plaatsen
Petten (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Petten

Hotel Cafe Restaurant Petten Aan Zee

Nederland Strand Kust Petten

Hotel Cafe Restaurant Petten Aan Zee ligt in het Noord-Hollandse Petten. Dit gastvrije familiehotel beschikt over een à la carte restaurant met een uitgebreide kaart. Bij mooi weer is het mogelijk om

buiten op het terras te eten. Voor de auto is er een gratis parkeergelegenheid aanwezig. De eenvoudig ingerichte kamers van Hotel Cafe Restaurant Petten Aan Zee zijn voorzien van een televisie, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Alle kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Hotel Cafe Restaurant Petten Aan Zee ligt in het centrum van het kleine dorp Petten, tussen Bergen en Callantsoog. De natuur in deze regio is zeer gevarieerd en wordt voornamelijk gekenmerkt door zee, duinen en bollenvelden. Een ideaal gebied voor wandel- en fietstochten. In het Museum de Dijk te Kijk wordt de wetenschapsgeschiedenis weergegeven en daarmee de wijze waarop wij Nederlanders kunnen wonen op het niveau beneden de zeespiegel. De Hondsbossche Zeewering is een enorme dijk die speciaal is aangelegd om het binnenland te beschermen tegen overstromingen en de stijgende zeespiegel. Vanaf deze dijk geniet u van een schitterend uitzicht over het vogelreservaat De Putten. Het strand van Petten biedt voor alle seizoenen vermaak.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen