Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Meliskerke

Pension Boone

Nederland Strand Kust Meliskerke

In het authentieke Zeeuwse plaatsje Meliskerke bevindt zich het gezellige familiepension Boone. 's Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. De familie Boone zal u gastvrij verwelkomen en u van dienst

zijn tijdens uw verblijf. Ook kunnen zij u adviseren over de talloze mogelijkheden voor dagtochtjes in de omgeving.De kamers zijn eenvoudig doch comfortabel ingericht en voorzien van badkamer met douche en toilet. Walcheren kenmerkt zich door tal van leuke stadjes als Domburg, Veere en Arnemuiden. Uitgebreid winkelen kunt u in Vlissingen en Middelburg. Hier vindt u tevens leuke cafes en restaurants. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Denk bijvoorbeeld aan Miniatuurpark Walcheren en attractiepark Het Arsenaal in Vlissingen. Zeeland is in veel opzichten aantrekkelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 110,00