Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ijmuiden Newcastle

Minicruise DFDS Seaways IJmuiden Newcastle

Nederland Strand Kust Ijmuiden Newcastle

Heeft u zin in een anders-dan-anders uitstapje? Maak dan eens een minicruise op de King of Scandinavia of op de Princess of Norway naar Newcastle. De cruiseferry beschikt over tal van faciliteiten

waaronder diverse restaurants, bars en dancings. U verblijft in een comfortabele (binnen)hut die voorzien is van een eigen douche en toilet. De minicruise begint meteen als u 's avonds aan boord stapt van een luxe cruiseferry. Geniet van het uitgebreide dinerbuffet en waag een gokje in het casino. De volgende morgen komt u aan in Newcastle waar u per touringcar naar het centrum wordt gebracht. In deze stad aan de Tyne vindt u talloze winkels, gezellige pubs, Victoriaanse gebouwen en een overdekte markt. Nog uitgebreider shoppen? Even buiten de stad ligt Europa's grootste overdekte winkelcentrum MetroCentre met ruim 350 winkels en warenhuizen. Vol van indrukken vaart u 's avonds terug naar IJmuiden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 218,00