Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel 't Seepaerd
Geef uw mening

Hotel 't Seepaerd

Hotel 't Seepaerd is een kleinschalig hotel aan de rand van het wandelbos Het Roomsche Duin. U bent ook zo in het centrum van Hoek van Holland of op het strand (loopafstand).

Het station en de Stenalijn bevinden zich op enkele autominuten. Er is eigen parkeergelegenheid bij het hotel. De hotelkamers zijn netjes ingericht met 2 1-persoons bedden die los van elkaar of aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Alle kamers zijn voorzien van televisie, vaste wastafel, kluisje, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Eén kamer heeft een badkamer met bad, douche en toilet, één heeft een badkamer met douche en toilet, de andere kamers delen een badkamer en toilet in de hal. Een aantal kamers heeft een balkon. Hoek van Holland biedt voor ieder wat wils. Het is ontstaan uit een kluitje huizen van arbeiders die meewerkten aan de aanleg van de Nieuwe Waterweg. Dit kanaal werd rond 1870 gegraven om de haven van Rotterdam toegankelijk te maken voor grote zeeschepen. Nu is Hoek van Holland een geliefde badplaats. In de zomer brengt de trein de vooral Rotterdamse bezoekers tot vlak bij het strand. Vanaf de Koningin Emmaboulevard langs de Nieuwe Waterweg heeft u een prima uitzichtpunt om langsvarende oceaanreuzen te bekijken of de snelle veerboot te zien aanleggen. Alle bezienswaardigheden hebben met de scheepvaart te maken. Zo is er bijvoorbeeld het Expo-Info paviljoen Waterwegcentrum of de imposante stormvloedkering bij Maassluis. De constructie met de enorme stalen scharnierdeuren is bijzonder in de wereld. Het Staelduinse Bos ten oosten van Hoek van Holland is een prachtig wandelbos. Steden zoals Rotterdam, Den Haag en historisch Delft liggen op nog geen 30 autominuten afstand.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel 't Seepaerd in Hoek Van Holland, Strand Kust, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel 't Seepaerd is een kleinschalig hotel aan de rand van het wandelbos Het Roomsche Duin. U bent ook zo in het centrum van Hoek van Holland of op het strand (loopafstand). Het station en de Stenalijn bevinden zich op enkele autominuten. Er is eigen parkeergelegenheid bij het hotel. De hotelkamers zijn netjes ingericht met 2 1-persoons bedden die los van elkaar of aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Alle kamers zijn voorzien van televisie, vaste wastafel, kluisje, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Eén kamer heeft een badkamer met bad, douche en toilet, één heeft een badkamer met douche en toilet, de andere kamers delen een badkamer en toilet in de hal. Een aantal kamers heeft een balkon. Hoek van Holland biedt voor ieder wat wils. Het is ontstaan uit een kluitje huizen van arbeiders die meewerkten aan de aanleg van de Nieuwe Waterweg. Dit kanaal werd rond 1870 gegraven om de haven van Rotterdam toegankelijk te maken voor grote zeeschepen. Nu is Hoek van Holland een geliefde badplaats. In de zomer brengt de trein de vooral Rotterdamse bezoekers tot vlak bij het strand. Vanaf de Koningin Emmaboulevard langs de Nieuwe Waterweg heeft u een prima uitzichtpunt om langsvarende oceaanreuzen te bekijken of de snelle veerboot te zien aanleggen. Alle bezienswaardigheden hebben met de scheepvaart te maken. Zo is er bijvoorbeeld het Expo-Info paviljoen Waterwegcentrum of de imposante stormvloedkering bij Maassluis. De constructie met de enorme stalen scharnierdeuren is bijzonder in de wereld. Het Staelduinse Bos ten oosten van Hoek van Holland is een prachtig wandelbos. Steden zoals Rotterdam, Den Haag en historisch Delft liggen op nog geen 30 autominuten afstand.