Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Noordzee
Geef uw mening

Hotel Noordzee

Hotel Noordzee is een kleinschalig en informeel hotel en ligt net buiten het centrum van Hoek van Holland. U kunt voor de deur uw auto parkeren. Uw fiets kunt u stallen in

de overdekte fietsenstalling. De kamers zijn voorzien van een televisie, wekkerradio, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Enkele kamers beschikken over een balkon. Vanuit Hotel Noordzee maakt u heerlijke wandel- en fietstochten door de duinen. Het strand ligt op 10 minuten loopafstand. Bij een verblijf in Hoek van Holland is een bezoek aan het kustverdedigingsmuseum een aanrader. Hier krijgt u een goede indruk van hoe de soldaten in het fort leefden. Steden als Den Haag (17km) en Rotterdam (30km) zijn vanaf Hotel Noordzee goed te bereiken. In beide steden kunt u uitstekend winkelen, een museum bezoeken en 's avonds eten in één van de vele restaurants.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Noordzee in Hoek Van Holland, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 170,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Noordzee is een kleinschalig en informeel hotel en ligt net buiten het centrum van Hoek van Holland. U kunt voor de deur uw auto parkeren. Uw fiets kunt u stallen in de overdekte fietsenstalling. De kamers zijn voorzien van een televisie, wekkerradio, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Enkele kamers beschikken over een balkon. Vanuit Hotel Noordzee maakt u heerlijke wandel- en fietstochten door de duinen. Het strand ligt op 10 minuten loopafstand. Bij een verblijf in Hoek van Holland is een bezoek aan het kustverdedigingsmuseum een aanrader. Hier krijgt u een goede indruk van hoe de soldaten in het fort leefden. Steden als Den Haag (17km) en Rotterdam (30km) zijn vanaf Hotel Noordzee goed te bereiken. In beide steden kunt u uitstekend winkelen, een museum bezoeken en 's avonds eten in één van de vele restaurants.
 Lees meer bij Weekendjeweg