Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Kuiperduin
Geef uw mening

Hotel Kuiperduin

Hotel Kuiperduin is een karakteristiek hotel, gevestigd in de voormalige pastorie van Hoek van Holland. Het hotel beschikt over een zitkamer met televisie en DVD-speler. Via de openslaande deuren van deze kamer

bereikt u het terras in de fraaie, ruime achtertuin. Op één van de ligstoelen kunt u er heerlijk van de zon genieten. Het hotel beschikt over twee typen kamers. Ze beschikken alle kamers over een televisie, koelkast, bureau en koffie- en theefaciliteiten. Een deel van de kamers heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Een ander gedeelte heeft een wastafel in de kamer, de douche en het toilet bevinden zich op de gang. Hotel Kuiperduin ligt op loopafstand van het strand van Hoek van Holland. Zonnebaden, langs de vloedlijn slenteren, uitwaaien of door de duinen wandelen.... het strand is in ieder jaargetijde aantrekkelijk. Bezoek ook eens de Maaslaentkering of Fort aan den Hoek van Holland. Verder liggen steden als Delft en Den Haag op ca. 25 autominuten. Voor en middag shoppen, een theater- of museumbezoek bent u hier aan het juiste adres.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Kuiperduin in Hoek Van Holland, Strand Kust, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Kuiperduin is een karakteristiek hotel, gevestigd in de voormalige pastorie van Hoek van Holland. Het hotel beschikt over een zitkamer met televisie en DVD-speler. Via de openslaande deuren van deze kamer bereikt u het terras in de fraaie, ruime achtertuin. Op één van de ligstoelen kunt u er heerlijk van de zon genieten. Het hotel beschikt over twee typen kamers. Ze beschikken alle kamers over een televisie, koelkast, bureau en koffie- en theefaciliteiten. Een deel van de kamers heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Een ander gedeelte heeft een wastafel in de kamer, de douche en het toilet bevinden zich op de gang. Hotel Kuiperduin ligt op loopafstand van het strand van Hoek van Holland. Zonnebaden, langs de vloedlijn slenteren, uitwaaien of door de duinen wandelen.... het strand is in ieder jaargetijde aantrekkelijk. Bezoek ook eens de Maaslaentkering of Fort aan den Hoek van Holland. Verder liggen steden als Delft en Den Haag op ca. 25 autominuten. Voor en middag shoppen, een theater- of museumbezoek bent u hier aan het juiste adres.