Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Grand  Hoek van Holland
Geef uw mening

Hotel Grand Hoek Van Holland

Direct aan het dorpsplein gelegen en dus midden in het centrum, vindt u Grand Hotel Hoek van Holland, in de gelijknamige Zuid-Hollandse badplaats. Bij binnenkomst wordt u welkom geheten in een warme

en intieme sfeer, gecombineerd met de moderniteit van de 21ste eeuw. Geniet niet alleen van de atmosfeer, maar ook van een goed diner in het smaakvol ingerichte restaurant of een drankje in de loungebar. Iedere hotelkamer heeft een uniek thema, variërend van Aziatisch tot Afrikaans tot modern of juist nostalgisch. Alle kamer zijn voorzien van draadloos internet, flatscreen televisie, muziek installatie en een luxueuze badkamer. Hoek van Holland is gezegend met een ligging aan het strand. En daarbij is een aantal bruisende steden eenvoudig te bereiken. Zo liggen Rotterdam en Den Haag op slechts 20min rijden met de auto, plezier gegarandeerd! Ook Hoek van Holland zelf biedt genoeg mogelijkheden. Zo zijn er diverse interessante musea, waarbij het Fort aan den Hoek van Holland en het Nederlands Verlichtingsmuseum 'De Vuurtoren' de meest in het oog springende zijn.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Grand Hoek Van Holland in Hoek Van Holland, Strand Kust, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Direct aan het dorpsplein gelegen en dus midden in het centrum, vindt u Grand Hotel Hoek van Holland, in de gelijknamige Zuid-Hollandse badplaats. Bij binnenkomst wordt u welkom geheten in een warme en intieme sfeer, gecombineerd met de moderniteit van de 21ste eeuw. Geniet niet alleen van de atmosfeer, maar ook van een goed diner in het smaakvol ingerichte restaurant of een drankje in de loungebar. Iedere hotelkamer heeft een uniek thema, variërend van Aziatisch tot Afrikaans tot modern of juist nostalgisch. Alle kamer zijn voorzien van draadloos internet, flatscreen televisie, muziek installatie en een luxueuze badkamer. Hoek van Holland is gezegend met een ligging aan het strand. En daarbij is een aantal bruisende steden eenvoudig te bereiken. Zo liggen Rotterdam en Den Haag op slechts 20min rijden met de auto, plezier gegarandeerd! Ook Hoek van Holland zelf biedt genoeg mogelijkheden. Zo zijn er diverse interessante musea, waarbij het Fort aan den Hoek van Holland en het Nederlands Verlichtingsmuseum 'De Vuurtoren' de meest in het oog springende zijn.