Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)
Plaatsen
Geersdijk (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Geersdijk

Landgoed Rijckholt

Nederland Strand Kust Geersdijk

Landgoed Rijckholt ligt in het Zeeuwse plaatsje Geersdijk op Noord-Beveland. Dit charmante hotel is in een traditionele boerderij gevestigd. In de gelagkamer kunt u bij de open haard plaatsnemen met een goed

boek of bij de televisie. Door de hoge balkenplafonds, mendeuren en stalramen is de boerensfeer bewaard gebleven. Het landelijke gevoel krijgt uin de bijbehorende groentetuin, notentuin of op de schapenwei. De themakamers zijn gevestigd in de voormalige fruitschuur. De kamers zijn voorzien van een internetaansluiting en een badkamer met bad of douche en toilet. Vanuit iedere kamer heeft u directe toegang tot de tuin. Wie van natuur en zee houdt is hier aan het juiste adres. Op de ouderwetse bakkersfietsen van het hotel maakt u heerlijke fietstochten in de omgeving. Een picknickmand voor onderweg krijgt u mee. Het Veerse Meer is een paradijs voor watersporters - u kunt er surfen, zeilen of vissen. Liefhebbers van oesters verzamelen deze lekkernij tijdens een wandeling langs de Oosterschelde. Houdt u van mooie plaatsen? Deze zijn te kust en te keur aanwezig. Het schilderachtige Veere kenmerkt zich door leuke, maritiem getinte winkeltjes. Een ritje naar Goes of middeleeuws Middelburg is zeker een aanrader voor een middag shoppen en een gezellig terrasje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen