Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Europoort Rotterdam

Minicruise P&O Rotterdam Hull Of York

Nederland Strand Kust Europoort Rotterdam

Mini-cruise: Combineer een cruise op de Noordzee met een stedenbezoek in Engeland. Deze reis bestaat uit 2 avonden en overnachtingen aan boord van een luxe cruiseferry en een dagbezoek aan Hull of

York in Engeland. Aan boord kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals gezellige bars & lounges en restaurants waar luxe diners en verse buffetten geserveerd worden. Tevens is er live enterainment, een bioscoop, een casino en zijn er kinderspeelruimtes en verschillende shops. U overnacht in een comfortable inside cabin met eigen douche en toilet. STADSBEZOEK HULL: Het Noord-Engelse Hull biedt in een relaxte, maritieme sfeer; de idealeingredi├â┬źnten voor een bijzonder dagje uit. Het is een historische havenstad met een ruime keuze aan winkelmogelijkheden, pubs, tearooms plus vele gratis musea. Na aankomst brengt de P&O Ferries Bus u direct naar het centrum van de stad waar u bijvoorbeeld de beroemde Fish Pavement Trail kunt volgen of een bezoekje kunt brengen aan The Deep, een reusachtig diepzee aquarium. Aan het eind van de middag gaat u weer terug naar de terminal. Velen gingen u al voor en zijn het met elkaar eens: 'it's never dull in Hull!' STADSBEZOEK YORK: Het Noord-Engelse York is in juni 2007 uit 130 steden verkozen tot Europeese toeristische stad van het jaar. De onafhankelijke jury verkoos York vanwege de ideale combinatie van cultuur, historie, winkelmogelijkheden, attracties en festivals. Bovendien ligt alles op loopafstand en zijn de meeste winkelstraten autovrij. Voor wie toch niet wil lopen rijdt er een 'hop on hop off' dubbeldekker bus rond de oude stadsmuur. Ook het gratis toegankelijke treinmuseum (grootste van Europa) en de York Big Wheel (denk aan de London-Eye) behoren tot de lijst van populaire Yorkse attracties. En wat dacht u van Yorvik, waar u middels een ondergrondse rondleiding langs 2000 jaar Vikingen-geschiedenis wordt geleid. Kortom, genoeg redenen voor jong en oud om zelf snel te gaan kijken. Let op: door een kamertype te selecteren kiest u ook de eindbestemming. Afhankelijk van beschikbaarheid en prijs is dit de tweepersoonshut 'Hull' of de tweepersoonshut 'York'.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 118,00