Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Strand Kust (154)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ameland Ballum

Hotel Nobel

Nederland Strand Kust Ameland Ballum

Nobel Hotel is gelegen op het Waddeneiland Ameland, ook wel de waddendiamant genoemd. Kom tot rust in dit unieke verblijf. Ontspannen kunt in de twee Turkse stoombaden en onder de zonnebank. In

het restaurant kunt u genieten van een heerlijk diner. Hotel Nobel is vooral bekend om haar eigen likeurtje, het 'Nobeltje'. U kunt het likeurtje nuttigen in de eigen slijterij, gevestigd in een authentiek dorpspand naast het hotel. Het hotel beschikt over 19 tweepersoonskamers die standaard zijn voorzien van televisie en telefoon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De luxe kamers, voorzien van een jacuzzi/bubbelbad, zijn allemaal verschillend en hebben ieder een eigen stijl. Vanuit het hotel kunt u een bezoek brengen aan de vuurtoren van Ameland, die wordt beschouwd als het logo van Ameland en behoort tot één van de mooiste van Europa. Maak een wandeling of fietstocht over de kilometers lange fietspaden of wandelroutes. De natuurreservaten (Oerd, Hon) zijn tevens prachtige gebieden om heerlijk te genieten van de natuur. Uitwaaien kunt u op het liefst 27 kilometer witte Noordzeestrand. De gezellige dorpjes op Ameland met hun authentieke sfeer geven de ongedwongen sfeer van het eiland goed weer. Een bestemming met de perfecte mix van weide-, wadden-, kwelder-, bos- en duinlandschappen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 210,00