Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Delta  Vlaardingen
Geef uw mening

Hotel Delta Vlaardingen

Het moderne Delta Hotel Vlaardingen ligt aan de Nieuwe Waterweg, even buiten het centrum van Vlaardingen. Het is heerlijk om door deze stad te wandelen en oude woon- en pakhuizen langs het

water te bekijken. Ook het 350 jaar oude stadhuis is een bezoek waard. Het centrum kent leuke winkelstraatjes met een diversiteit aan boetieks. De fietsliefhebber komt helemaal aan zijn trekken in het mooie gebied dat Vlaardingen omringt. De nautisch ingerichte kamers zijn comfortabel, het merendeel heeft een prachtig uitzicht op de rivier. In het informele restaurant 'Nautique' worden internationale gerechten geserveerd en ook in de Brasserie is het prima toeven. Parkeren is gratis.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Delta Vlaardingen in Vlaardingen, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 150,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Het moderne Delta Hotel Vlaardingen ligt aan de Nieuwe Waterweg, even buiten het centrum van Vlaardingen. Het is heerlijk om door deze stad te wandelen en oude woon- en pakhuizen langs het water te bekijken. Ook het 350 jaar oude stadhuis is een bezoek waard. Het centrum kent leuke winkelstraatjes met een diversiteit aan boetieks. De fietsliefhebber komt helemaal aan zijn trekken in het mooie gebied dat Vlaardingen omringt. De nautisch ingerichte kamers zijn comfortabel, het merendeel heeft een prachtig uitzicht op de rivier. In het informele restaurant 'Nautique' worden internationale gerechten geserveerd en ook in de Brasserie is het prima toeven. Parkeren is gratis.
 Lees meer bij Weekendjeweg