Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Fletcher  Restaurant de Witte Brug
Geef uw mening

Hotel Fletcher Restaurant De Witte Brug

Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug ligt aan de rand van het dorp Lekkerkerk in de groene Krimpenerwaard. De charme van het rustig gelegen hotel, gebouwd in ouderwetse boerderijstijl, zal u zeker aanspreken.

De lounge in het hotel is de plek waar u rustig van een kop koffie of likeurtje geniet. Bij mooi weer voelt u zich helemaal thuis op het mooie terras met lounge stoelen. Ook staat de keuken bekend om haar gevarieerde kaart en uitstekende kwaliteit. Voor de kids is er een speciaal kindermenu en kidscorner. Het rustieke hotel, met prachtige kastanjebomen op het terrein, beschikt ook over een buitenzwembad, sauna, fietsverhuur en parkeerterrein. De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug zijn voorzien van een televisie, gratis draadloos internet, broekenpers, kluis, minibar, bureau, zitje en een badkamer met bad, douche föhn en toilet. Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug in Lekkerkerk is een perfecte uitvalsbasis in Zuid-Holland, op slechts 15km van Rotterdam en 20km van Gouda. U maakt in de omgeving van het hotel heerlijke fietstochten in het rustige polderlandschap. In het dorpscentrum vindt u een aantal gezellige winkels en restaurants, terwijl u aan de kade van de rivier Lek een mooi uitzicht heeft over het water. Tevens is een bezoek aan de eendenkooi in het iets verderop gelegen natuurreservaat De Bakkerswaal, een aanrader. Bij het plaatsje Berkenwoude vindt u het Loetbos waar het veenriviertje de Loet stroomt. Hier kunt u de 22km lange Loetroute per kano afleggen. Ook behoort een uitje naar de molens bij Kinderdijk, aan de overzijde van de rivier de Lek tot de mogelijkheden. Verder is het leuk om met de kids naar Diergaarde Blijdorp te gaan of uitgebreid te shoppen op de Coolsingel in Rotterdam.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Fletcher Restaurant De Witte Brug in Lekkerkerk, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 119,002 dagen
Hotelmomentonbekend€ 34,50onbekend
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug ligt aan de rand van het dorp Lekkerkerk in de groene Krimpenerwaard. De charme van het rustig gelegen hotel, gebouwd in ouderwetse boerderijstijl, zal u zeker aanspreken. De lounge in het hotel is de plek waar u rustig van een kop koffie of likeurtje geniet. Bij mooi weer voelt u zich helemaal thuis op het mooie terras met lounge stoelen. Ook staat de keuken bekend om haar gevarieerde kaart en uitstekende kwaliteit. Voor de kids is er een speciaal kindermenu en kidscorner. Het rustieke hotel, met prachtige kastanjebomen op het terrein, beschikt ook over een buitenzwembad, sauna, fietsverhuur en parkeerterrein. De kamers van Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug zijn voorzien van een televisie, gratis draadloos internet, broekenpers, kluis, minibar, bureau, zitje en een badkamer met bad, douche föhn en toilet. Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug in Lekkerkerk is een perfecte uitvalsbasis in Zuid-Holland, op slechts 15km van Rotterdam en 20km van Gouda. U maakt in de omgeving van het hotel heerlijke fietstochten in het rustige polderlandschap. In het dorpscentrum vindt u een aantal gezellige winkels en restaurants, terwijl u aan de kade van de rivier Lek een mooi uitzicht heeft over het water. Tevens is een bezoek aan de eendenkooi in het iets verderop gelegen natuurreservaat De Bakkerswaal, een aanrader. Bij het plaatsje Berkenwoude vindt u het Loetbos waar het veenriviertje de Loet stroomt. Hier kunt u de 22km lange Loetroute per kano afleggen. Ook behoort een uitje naar de molens bij Kinderdijk, aan de overzijde van de rivier de Lek tot de mogelijkheden. Verder is het leuk om met de kids naar Diergaarde Blijdorp te gaan of uitgebreid te shoppen op de Coolsingel in Rotterdam.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Het moderne Hotel-Restaurant De Witte Brug is gevestigd in een authentieke boerderij. Het beschikt over een la carte restaurant met stijlvolle uitstraling en 47 ruime hotelkamers. Het hotel is gelegen in natuurgebied de Krimpenerwaard waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Breng ook eens een bezoek aan nabijgelegen steden Gouda en Rotterdam.
Het moderne Hotel-Restaurant De Witte Brug is gevestigd in een authentieke boerderij. Het beschikt over een la carte restaurant met stijlvolle uitstraling en 47 ruime hotelkamers. Het hotel is gelegen in natuurgebied de Krimpenerwaard waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Breng ook eens een bezoek aan nabijgelegen steden Gouda en Rotterdam.
 Lees meer bij Hotelmoment
Uw weekendje weg in Hotel Fletcher  Restaurant De Witte Brug, Bron: Fletcher
Uw weekendje weg in Hotel Fletcher Restaurant De Witte Brug (Bron: Fletcher)
  • Hotel Fletcher  Restaurant De Witte Brug
  • Hotel Fletcher  Restaurant De Witte Brug