Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Overijssel (388)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vollenhove

Landgoed Oldruitenborgh Hampshire Classic

Nederland Overijssel Vollenhove

Landgoed Oldruitenborgh - Hampshire Classic te Vollenhove is gevestigd in een historische stadshavezate. Het ommuurde landgoed bevindt zich in een Engels landschapspark waarin naast het hoofdgebouw ook bijgebouwen staan, zoals het Koetshuis

en de Oranjerie. De oude elementen van de havezate zijn perfect gecombineerd met de moderne gemakken van tegenwoordig. De 20 hotelkamers bevinden zich in het hoofdgebouw evenals enkele stijlkamers waaronder de Trouwsalon. Voor ontbijt, lunch en diner is het een kleine 2 minuten wandelen naar de Oranjerie die zich midden op het landgoed bevindt. In deze sfeervolle ruimte geniet u volop van culinaire hoogstandjes. Het is bovendien een ideale locatie voor een heerlijke high tea. Het hotel beschikt verder over fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. De stijlvolle kamers van Landgoed Oldruitenborgh - Hampshire Classic zijn voorzien van televisie, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Maak tijdens uw verblijf op Landgoed Oldruitenborgh - Hampshire Classic een mooie wandeling door het Engelse landschapspark. Uitgebreidere wandel- en tevens fietsmogelijkheden vindt u in het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het prachtige landschap gekenmerkt zich door moerasbossen en rietlanden. Het is tevens een aanrader om per kano het gebied te verkennen. Vanuit het hotel liggen diverse aantrekkelijke plaatsen die het bezoeken waard zijn. Zo biedt het pittoreske dorp Giethoorn met zijn vele bruggetjes en waterwegen mogelijkheden voor rondvaarten en bezoeken aan cultureel erfgoed. Heeft u zin om te shoppen dan gaat u naar Meppel of Zwolle.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 99,00

Hotel Hampshire Landgoed Oldruitenborgh

Nederland Overijssel Vollenhove

Hampshire Hotel - Landgoed Oldruitenborgh te Vollenhove is gevestigd in een historische stadshavezate. Het ommuurde landgoed bevindt zich in een Engels landschapspark waarin naast het hoofdgebouw ook bijgebouwen staan, zoals het Koetshuis

en de Oranjerie. De oude elementen van de havezate zijn perfect gecombineerd met de moderne gemakken van tegenwoordig. De 20 hotelkamers bevinden zich in het hoofdgebouw evenals enkele stijlkamers waaronder de Trouwsalon. Voor ontbijt, lunch en diner is het een kleine 2 minuten wandelen naar de Oranjerie die zich midden op het landgoed bevindt. In deze sfeervolle ruimte geniet u volop van culinaire hoogstandjes. Het is bovendien een ideale locatie voor een heerlijke high tea. Het hotel beschikt verder over fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. De stijlvolle kamers van Hampshire Hotel - Landgoed Oldruitenborg zijn voorzien van televisie, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Maak tijdens uw verblijf op Hampshire Hotel - Landgoed Oldruitenborgh een mooie wandeling door het Engelse landschapspark. Uitgebreidere wandel- en tevens fietsmogelijkheden vindt u in het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het prachtige landschap gekenmerkt zich door moerasbossen en rietlanden. Het is tevens een aanrader om per kano het gebied te verkennen. Vanuit het hotel liggen diverse aantrekkelijke plaatsen die het bezoeken waard zijn. Zo biedt het pittoreske dorp Giethoorn met zijn vele bruggetjes en waterwegen mogelijkheden voor rondvaarten en bezoeken aan cultureel erfgoed. Heeft u zin om te shoppen dan gaat u naar Meppel of Zwolle.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Landgoed Oldruitenborgh

Nederland Overijssel Vollenhove

Landgoed Oldruitenborgh te Vollenhove is gevestigd in een historische stadshavezate. Het ommuurde landgoed bevindt zich in een Engels landschapspark waarin naast het hoofdgebouw ook bijgebouwen staan, zoals het Koetshuis en de Oranjerie.

De oude elementen van de havezate zijn perfect gecombineerd met de moderne gemakken van tegenwoordig. De 20 hotelkamers bevinden zich in het hoofdgebouw evenals enkele stijlkamers waaronder de Trouwsalon. Voor ontbijt, lunch en diner is het een kleine 2 minuten wandelen naar de Oranjerie die zich midden op het landgoed bevindt. In deze sfeervolle ruimte geniet u volop van culinaire hoogstandjes. Het is bovendien een ideale locatie voor een heerlijke high tea. Het hotel beschikt verder over fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. De stijlvolle kamers van Landgoed Oldruitenborgh zijn voorzien van televisie, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Maak tijdens uw verblijf op Landgoed Oldruitenborgh een mooie wandeling door het Engelse landschapspark. Uitgebreidere wandel- en tevens fietsmogelijkheden vindt u in het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het prachtige landschap gekenmerkt zich door moerasbossen en rietlanden. Het is tevens een aanrader om per kano het gebied te verkennen. Vanuit het hotel liggen diverse aantrekkelijke plaatsen die het bezoeken waard zijn. Zo biedt het pittoreske dorp Giethoorn met zijn vele bruggetjes en waterwegen mogelijkheden voor rondvaarten en bezoeken aan cultureel erfgoed. Heeft u zin om te shoppen dan gaat u naar Meppel of Zwolle.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen