Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Overijssel (388)
Plaatsen
Vilsteren (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Vilsteren

Herberg De Klomp

Nederland Overijssel Vilsteren

Herberg de Klomp is een kleinschalig hotel in Vilsteren, nabij het Overijsselse Ommen. De fraaie kamers zijn verschillend in grootte en in diverse stijlen ingericht. De uitstekende biologische keuken staat bekend in

de wijde omgeving mede door het aanbod van seizoensgebonden verse producten. Het is pure verwennerij hoe de gerechten worden opgediend in de mooie eetzaal. In de gelagkamer drinkt u een smakelijke kop koffie. Het hotel biedt u tevens een ontspanningsruimte met daarin een stoomcabine, infrarood-sauna, bubbelbad, massagedouche en zonnehemel. De kamers van Herberg de Klomp zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekdienst, zitje, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Herberg de Klomp is gesitueerd op het Landgoed Vilsteren in Overijssel tussen Zwolle en Ommen. Het is één van de weinige landgoederen met een dorpskern en heeft een geheel eigen karakter. De kleuren geel en zwart, uit het wapen van de familie Van Vilsteren, zijn hier terug te vinden op de luiken van de boerderijen. U bevindt zich in het Vechtdal, waar vele fiets- en wandelroutes lopen. Dus de natuur ligt om de hoek. De St. Willibrorduskerk met haar 40m hoge toren is ook het bezichtigen waard. Vooral de gebrandschilderde ramen boven het altaar zijn schitterend. Wilt u een dagje shoppen? Zwolle is prima te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 158,00