Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Overijssel (388)
Plaatsen
Staphorst (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Staphorst

Hotel Waanders

Nederland Overijssel Staphorst

Midden in het Overijsselse Staphorst, niet ver van de A28, ligt Hotel Waanders.De modern ingerichte kamers beschikken over een badkamer met bad en toilet, tv, telefoon en modemaansluiting.Tevens vindt u er een

restaurant met diverse specialiteiten, 's zomers is het prima toeven op het zonnige terras. De omgeving van Staphorst biedt u volop fiets- en wandelmogelijkheden en ook een uitje naar Zwolle is aan aanrader. De levendige Hanzestad met haar vele winkels, cafés en gezellige pleintjes is goed voor veel vertier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 140,00

Hotel Restaurant Waanders

Nederland Overijssel Staphorst

Midden in het Overijsselse kerkdorp Staphorst ligt Hotel Waanders. Sinds 2008 is Hendrik Waanders, de vierde generatie van de hotelierfamilie, de eigenaar. De omgeving van Staphorst biedt volop fiets- en wandelmogelijkheden. Ook

is een uitje naar Meppel, Giethoorn of Zwolle aan te raden. Zo is Zwolle met zijn vele winkels, cafés en gezellige pleintjes een leuke stedentrip.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen