Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Regio's
Overijssel (388)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Haarle Hellendoorn

Vakantieboerderij Salland

Nederland Overijssel Haarle Hellendoorn

Vakantieboerderij Salland is gelegen aan de rand van het Overijsselse plaatsje Haarle. De landelijk gelegen vakantieboerderij ligt 8km ten zuidwesten van Hellendoorn. De prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ligt op slechts

een kwartiertje lopen. Om de omgeving gemakkelijk te verkennen biedt Vakantieboerderij Salland u huurfietsen aan. Ook mag u uw auto gratis parkeren en is er draadloos internet aanwezig. De mooie kamers van Vakantieboerderij Salland zijn eigentijds en in warme tinten ingericht en zijn voorzien van televisie, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, terras, moderne kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Voor het echte boerderijgevoel kiest u een appartement met comfortabele bedstee. Voor een aangenaam verblijf in een schitterende omgeving zit u goed in Vakantieboerderij Salland. De Sallandse Heuvelrug is een fraai nationaal park. Tijdens een wandeling of fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden ziet u een grote variëteit aan flora en fauna. Als u meer wilt weten over het park gaat u naar het bezoekerscentrum bij Nijverdal (7,5km vanaf Vakantieboerderij Salland). Hier is een interactieve expositie over het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug. Zin in een bezoek aan een leuke stad met veel winkelmogelijkheden? Zwolle en Deventer liggen op slechts een half uurtje rijden vanaf Vakantieboerderij Salland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00