Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Westzaan (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Westzaan

Hotel De Prins

Nederland NoordHolland Westzaan

Hotel De Prins is een sfeervol familiehotel in Westzaan, middenin de schilderachtige Zaanstreek. Gastvrijheid en persoonlijke service staan hier hoog in het vaandel - u zult zich dan ook zondermeer thuis voelen.Uw

comfortabele kamer is voorzien van bad/douche, toilet, telefoon en tv.Voor een avondje uit bent u van harte welkom in het Nederlands-Frans georie├â┬źnteerde a la carte restaurant. Verfijnde gerechten en een sfeervolle ambiance wachten op u. Bij mooi weer dineert u heerlijk op het terras met uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Ook onder het genot van een High Tea is het hier feestelijk pauzeren. De omgeving verkennen? In een handomdraai bereikt u Amsterdam met haar musea, winkelstraten en eindeloze uitgaansgelegenheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen