Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Schagen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Schagen

Hotel Best Western Slot Igesz

Nederland NoordHolland Schagen

Best Western Slothotel Igesz is een sfeervol hotel in het centrum van Schagen. Het hotel is voor een deel gehuisvest in Slot Schagen waarvan de bouw in het jaar 1440 begonnen is.

Sindsdien is er een hoop veranderd, gerenoveerd en bijgebouwd met vele eeuwen later een complete locatie voor overnachtingen, bruiloften, besloten diners en andere (culturele) evenementen als resultaat. In het hoofdgebouw van het hotel bevindt zich restaurant De Gastheer en een sfeervolle bar waar u van de kleine kaart kunt kiezen. Informeer tijdig bij de receptie wanneer u een fiets wilt huren, dat kan voor u geregeld worden. Verder maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De standaard kamers van Best Western Slothotel Igesz bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, zitje, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. De luxere kasteelkamers bevinden zich in het slot en beschikken over een badkamer met bad. Best Western Slothotel Igesz is een prachtige locatie om te genieten van een welverdiend weekendjeweg. Het hotel bevindt zich aan de Markt, midden in het centrum van Schagen, een aantrekkelijke bestemming in West-Friesland. U komt hier helemaal tot rust wanneer u geniet van een lekker drankje op één van de terrassen. Breng een bezoek aan Boerderij- en Rijtuigmuseum Vreeburg of ga er-op-uit in de omgeving. Op een kleine 20 minuten rijden arriveert u op het strand van Petten of Callantsoog, heerlijke plekken om lekker uit te waaien of te ontspannen aan de kust. Vanuit het hotel kunt u ook heerlijk fietsen in een landschap van polders en duinen naarmate u de kust nadert. In de Schoorlse Duinen kunt u eindeloos wandelen en genieten van mooie natuur. Wilt u een dagje winkelen? Dan zult u zich prima vermaken in Alkmaar (20km).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 153,00