Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mystery  Haarlemomgeving
Geef uw mening

Hotel Mystery Haarlemomgeving

Deze Mystery Hotel-aanbieding is een verrassend scherpe voordeelprijs. Deze prijs vindt u nergens anders. Boek uw mystery verblijf in het Mystery Hotel Haarlem: - kies het door u gewenste kamertype -

uw hotel blijft nog even een verrassing - in uw reserveringsbevestiging ziet u naar welk hotel u gaat Mystery Hotel Haarlem is midden in het historische centrum en het winkelgebied van Haarlem gelegen. Het luxe hotel beschikt over een bijzondere bar, een restaurant en een knusse lounge. Uw auto kunt u hier tegen betaling parkeren. De verzorgde kamers zijn ruim, luxueus en voorzien van airconditioning, televisie, koffie- en thee faciliteiten, föhn, minibar en badkamer met douche en toilet. Ontdek de bruisende en gemoedelijke stad Haarlem. Bewandel de pittoreske straten, de middeleeuwse hofjes en de mooie grachten. Om te winkelen bent u hier aan het juiste adres. Duik vooral de kleine zijstraatjes in, waar u allerlei bijzondere boetieks vindt. Voor een interessant museumbezoek gaat u naar het Frans Hals Museum of het Teylers Museum, het oudste openbare museum in Nederland. Zelfs een strandwandeling behoort tot de mogelijkheden. Binnen 10 autominuten staat u op het heerlijke strand van Zandvoort. Ook bent u in slechts 20 auto- of treinminuten bent u in Amsterdam.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Mystery Haarlemomgeving in Haarlem, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 99,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Deze Mystery Hotel-aanbieding is een verrassend scherpe voordeelprijs. Deze prijs vindt u nergens anders. Boek uw mystery verblijf in het Mystery Hotel Haarlem: - kies het door u gewenste kamertype - uw hotel blijft nog even een verrassing - in uw reserveringsbevestiging ziet u naar welk hotel u gaat Mystery Hotel Haarlem is midden in het historische centrum en het winkelgebied van Haarlem gelegen. Het luxe hotel beschikt over een bijzondere bar, een restaurant en een knusse lounge. Uw auto kunt u hier tegen betaling parkeren. De verzorgde kamers zijn ruim, luxueus en voorzien van airconditioning, televisie, koffie- en thee faciliteiten, föhn, minibar en badkamer met douche en toilet. Ontdek de bruisende en gemoedelijke stad Haarlem. Bewandel de pittoreske straten, de middeleeuwse hofjes en de mooie grachten. Om te winkelen bent u hier aan het juiste adres. Duik vooral de kleine zijstraatjes in, waar u allerlei bijzondere boetieks vindt. Voor een interessant museumbezoek gaat u naar het Frans Hals Museum of het Teylers Museum, het oudste openbare museum in Nederland. Zelfs een strandwandeling behoort tot de mogelijkheden. Binnen 10 autominuten staat u op het heerlijke strand van Zandvoort. Ook bent u in slechts 20 auto- of treinminuten bent u in Amsterdam.
 Lees meer bij Weekendjeweg