Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Joops
Geef uw mening

Hotel Joops

Joops Hotel ligt midden in het historische centrum van Haarlem en is onderdeel van het Ambassador City Centre Hotel. Om in te checken in Joops Hotel dient u zich te melden bij

de receptie van het Ambassador City Centre Hotel (1 minuut lopen). Joops Hotel biedt u draadloos internet. Verder heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het Ambassador City Centre Hotel waaronder het restaurant, het Grand Café en het terras. Het ontbijt wordt geserveerd in de Gouden Zaal van het Ambassador City Centre Hotel . De tweepersoonskamers van Joops Hotel zijn voorzien van twee aparte bedden, televisie, kluis en een badkamer met een toilet en douche. Haarlem is een aantrekkelijke bestemming voor een weekendje weg. De hoofdstad van de provincie Noord-Holland is een eldorado voor shoppers. In de grotere winkelstraten bevinden zich vooral de bekendere ketens. In de smallere, vaak zeer schilderachtige steegjes rondom het centrum vindt u vaak gespecialiseerde zaken met bijvoorbeeld kookaccessoires, kadoartikelen, luxe kledingboetieks, juweliers en veel cafés, espressobars en lunchrooms. Museumliefhebbers kiezen voor het Teylers Museum of schilderkunst in het Frans Hals Museum. Vanuit Haarlem bent u tevens in een handomdraai op de stranden van Zandvoort of in de Kennemer Duinen waar u heerlijk kunt wandelen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Joops in Haarlem, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 165,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Joops Hotel ligt midden in het historische centrum van Haarlem en is onderdeel van het Ambassador City Centre Hotel. Om in te checken in Joops Hotel dient u zich te melden bij de receptie van het Ambassador City Centre Hotel (1 minuut lopen). Joops Hotel biedt u draadloos internet. Verder heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het Ambassador City Centre Hotel waaronder het restaurant, het Grand Café en het terras. Het ontbijt wordt geserveerd in de Gouden Zaal van het Ambassador City Centre Hotel . De tweepersoonskamers van Joops Hotel zijn voorzien van twee aparte bedden, televisie, kluis en een badkamer met een toilet en douche. Haarlem is een aantrekkelijke bestemming voor een weekendje weg. De hoofdstad van de provincie Noord-Holland is een eldorado voor shoppers. In de grotere winkelstraten bevinden zich vooral de bekendere ketens. In de smallere, vaak zeer schilderachtige steegjes rondom het centrum vindt u vaak gespecialiseerde zaken met bijvoorbeeld kookaccessoires, kadoartikelen, luxe kledingboetieks, juweliers en veel cafés, espressobars en lunchrooms. Museumliefhebbers kiezen voor het Teylers Museum of schilderkunst in het Frans Hals Museum. Vanuit Haarlem bent u tevens in een handomdraai op de stranden van Zandvoort of in de Kennemer Duinen waar u heerlijk kunt wandelen.
 Lees meer bij Weekendjeweg