Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zwanenburg

Zwanenburg

Duitsland Rheinland Pfalz Zwanenburg

Hotel Zwanenburg is uitermate geschikt als verblijf plaats voor meerdere doeleinden. Door de goede ligging in het oude dorpje Zwanenburg, op korte afstand van luchthaven Schiphol en leuke steden als Amsterdam en

Haarlem is het hotel geschikt voor doorreis en zakelijk of toeristisch bezoek. Bezoek als gast van Hotel Zwanenburg bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse en de Zaanse Schans. De kamers van Hotel Zwanenburg zijn voorzien van een televisie, radio, wekdienst, draadloos internet, kluisje, bureau en een badkamer met föhn, douche en toilet. Bij de receptie is er een strijkvoorziening. Er is een gratis shuttledienst van en naar Schiphol bij Hotel Zwanenburg beschikbaar voor gasten. In restaurant Monarch kunt u 's avonds plaatsnemen voor een gezellig diner. In de hotelbar kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten. Zowel overdag als 's avonds kunt u in de lounge van Hotel Zwanenburg terecht voor een klein gerecht. Hotel Zwanenburg ligt in het rustieke dorp Zwanenburg in de Haarlemmermeer in Noord-Holland. Zwanenburg ligt centraal in de randstad waardoor het een ideale vertrekbasis is voor talloze uitstapjes. Zo ligt het centrum van Amsterdam op maar 12 kilometer afstand van het hotel. Met het openbaar vervoer staat u in korte tijd op de Dam. Een bezoek aan het beroemde Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en Madame Tussauds is zeker de moeite waard. Ter ontspanning kunt u een stadswandeling maken door de hippe wijk de Pijp. Maar ook in en rond Zwanenburg vindt u een zeldzame rust voor een dorp in de stedelijke ring. Ook winkelliefhebbers kunnen in de regio naar hartenlust shoppen. Zo heeft het centrum van Haarlem jaren achtereen prijzen in de wacht gesleept voor beste winkelcentrum van Nederland. Haarlem en Amsterdam zijn beide levendige horecasteden. In Haarlem vindt u eveneens interessante musea. Zo vindt u hier het Frans Hals Museum, het Teylers Museum en het Corrie Ten Boomhuis. Andere populaire dagtrips zijn de Keukenhof in Lisse en natuurlijk de Molens van de Zaanse Schans.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Zwanenburg

Nederland Noord Holland Zwanenburg

Hotel Zwanenburg is uitermate geschikt als verblijf plaats voor meerdere doeleinden. Door de goede ligging in het oude dorpje Zwanenburg, op korte afstand van luchthaven Schiphol en leuke steden als Amsterdam en

Haarlem is het hotel geschikt voor doorreis en zakelijk of toeristisch bezoek. Bezoek als gast van Hotel Zwanenburg bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse en de Zaanse Schans.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen