Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Warmenhuizen

Warmenhuizen

Nederland Kust Nederland Warmenhuizen

Geniet van uw verblijf in Restinn Warmenhuizen, een bijzondere Bed & Breakfast op een boerenerf middenin in de natuur. Kom geheel tot rust in een prachtige omgeving, met veel rust, ruimte en

ontspanningsmogelijkheden. Ga fietsen of wandelen langs de Westfriese Omringdijk en waai lekker uit aan het strand. Verder is een bezoekje aan het pittoreske dorp Enigenburg zeer de moeite waard. De kamers in de Bed & Breakfast zijn voorzien van een kleine lounge, eethoek, lcd-televisie en gratis internetaansluiting. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet. In de gezamenlijke ruimte van Restinn Warmenhuizen kunt u gebruikmaken van koffie- en theefaciliteiten en een minibar. Elke morgen wordt u verwend met een heerlijk ontbijt van de gastvrouw. 's Avonds is het mogelijk om op de locatie een 2- of 3-gangendiner te nuttigen. Hierbij worden diverse keuzemenu's aangeboden. Verder kunt u hier een drankje, snack of zoetigheid bestellen. Bent u benieuwd naar typische streekproducten? Ook hiervoor staat de gastvrouw tot uw beschikking. De accommodatie in Warmenhuizen is onderdeel van Tuinderij de Marlequi. Ga lekker zitten aan een picknicktafel en kijk uit over het mooie platteland van Harenkarspel. Ook kunt u ontdekken hoe hier seizoensproducten worden geteeld. Het platteland van Westfriesland nodigt u uit om er heerlijk op uit te gaan. Er zijn diverse mogelijkheden om uitstapjes te maken en bezienswaardigheden op te zoeken. Vooral de bollenvelden, windmolens en polderlandschappen sieren de regio. U kunt mooie wandel- en fietstochten maken over de Omringdijk of een trip maken naar de kust. Warmenhuizen ligt namelijk op steenworpafstand van het strand en de zee. Watersporten worden in de omgeving veel beoefend. Voor actievelingen is het leuk om eens te gaan steppen, nordic walking uit te proberen of te frisbeegolfen. Ook creatieve workshops zoals schilderen zijn prima opties om uw vrije tijd aan te besteden. Op enkele kilometers van de accommodatie ligt het schilderachtige kunstenaarsdorp Enigenburg. Hier vindt u onder andere de overblijfselen van de dwangburcht in Nuwendoorn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Restinn Warmenhuizen

Nederland Noord Holland Warmenhuizen

Geniet van uw verblijf in Restinn Warmenhuizen, een bijzondere Bed & Breakfast op een boerenerf middenin in de natuur. Kom geheel tot rust in een prachtige omgeving, met veel rust, ruimte en

ontspanningsmogelijkheden. Ga fietsen of wandelen langs de Westfriese Omringdijk en waai lekker uit aan het strand. Verder is een bezoekje aan het pittoreske dorp Enigenburg zeer de moeite waard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 188,00