Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Middenbeemster

Beemster

Duitsland Nordrhein Westfalen Middenbeemster

In Middenbeemster, vlakbij Amsterdam, vindt u Hotel Beemster. Dit is een prima plek om tot rust te komen. U kijkt uit over het Beemster polderlandschap en kunt hier prima golfen. De omgeving

biedt tal van mogelijkheden om eropuit te trekken. Het openbaar vervoer stopt vlak voor de deur van het hotel en brengt u gemakkelijk naar omliggende steden. Maak eens een leuke stedentrip naar Haarlem of Alkmaar. De hotelkamers zijn standaard uitgerust met airconditioning, een internetverbinding, televisie, keuken, koffie- en theefaciliteiten, terras en een badkamer met valwater douche en toilet. Het ontbijt wordt 's ochtends verzorgd in de gezamenlijke woonkeuken. Voor een hapje, drankje of lunch kunt u terecht in het restaurant van de golfbaan op 10 meter afstand. De gemeente en droogmakerij Beemster ligt in het groene, agrarische hart van Noord-Holland, vlakbij Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en Hoorn. De Beemster kenmerkt zich door een typisch Noord-Hollands landschap met een rijke cultuurhistorie. Sinds 1999 is het gebied onderdeel van de Unesco werelderfgoedlijst. De Beemster telt 5 forten, met als grootste Fort Spijkerboor. Middenbeemster is het oudste dorp van de gemeente. Dit dorp bezit een historische kerk en diverse musea, zoals het Betje Wolff Museum en het Agrarisch Museum Westerhem. Het is aan te raden om een bezoekje te brengen aan Infocenter Beemster. Hier kunt u fietsen huren en diverse routes verkrijgen. Vanwege de centrale ligging van de Beemster in midden Noord-Holland, kunt u gemakkelijk een kijkje te nemen in de buurt. Maak bijvoorbeeld eens een trip naar de stad Alkmaar, dat vooral bekend staat om zijn kaasmarkt. Ook kunt u goed toeven in Haarlem. Zo kunt u hier gezellig winkelen, een hapje en drankje nuttigen in een gezellig cafeetje en festivals bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Beemster

Nederland Noord Holland Middenbeemster

In Middenbeemster, vlakbij Amsterdam, vindt u Hotel Beemster. Dit is een prima plek om tot rust te komen. U kijkt uit over het Beemster polderlandschap en kunt hier prima golfen. De omgeving

biedt tal van mogelijkheden om eropuit te trekken. Het openbaar vervoer stopt vlak voor de deur van het hotel en brengt u gemakkelijk naar omliggende steden. Maak eens een leuke stedentrip naar Haarlem of Alkmaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen