Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Lijnden (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Lijnden

Park Plaza Amsterdam Airport

Nederland Noord Holland Lijnden

Tussen luchthaven Schiphol en de bruisende stad Amsterdam bevindt zich het Holiday Inn Amsterdam Schiphol. Profiteer van de gunstige ligging en trek eropuit!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 163,00

Holiday Inn Lijnden Schiphol

Nederland Noord Holland Lijnden

Het 4-sterren Holiday Inn Lijnden Schiphol ligt ten westen van Amsterdam in het plaatsje Lijden, op 5 kilometer afstand van Luchthaven Schiphol en vlakbij de snelweg A9. Met de auto is het

hotel eenvoudig te bereiken. Tevens kunt u voor vervoer van en naar Luchthaven Schiphol gebruik maken van een speciale shuttle-service (tegen betaling). Het Holiday Inn Amsterdam Schiphol heeft 342 luxe kamers, een bar, grand café, brasserie en restaurant met internationaal georiënteerde keuken. Het hotel is ook uitermate geschikt voor uw zakelijke verblijf. Zakelijke bijeenkomsten en congressen kunnen worden gehouden in het lichte en ruime conferentiecentrum dat beschikt over 25 conferentiezalen en plaats biedt aan 1300 gasten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Holiday Inn Amsterdam Schiphol

Nederland Noord Holland Lijnden

Tussen luchthaven Schiphol en wereldstad Amsterdam bevindt zich dit Holiday Inn hotel. Profiteer van de gunstige ligging en ga eropuit! Bekende attracties als de Keukenhof in Lisse en de Zaanse Schans in

de gemeente Zaanstad vindt u op korte afstand van het hotel. Verder is een bezoekje aan de bruisende hoofdstad van Nederland minstens één dagtrip waard!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen