Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Hoorn (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hoorn

Hotel De Keizerskroon

Nederland NoordHolland Hoorn

Hotel de Keizerskroon ligt midden in het centrum van Hoorn. Het sfeervolle hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, want het centraal station ligt op slechts vijf minuten lopen. Voor

een heerlijke maaltijd of een drankje neemt u plaats in het restaurant. Bij mooi weer zit u heerlijk op het terras. Tevens is parkeren mogelijk (tegen betaling).De kamers van Hotel de Keizerskroon zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv en internetverbinding. De ligging van Hotel de Keizerskroon is ideaal om de omgeving van Hoorn te verkennen. Deze historische stad vindt u pittorekse binnentuinen. Ook is het een aanrader om een wandeling langs de haven te maken, waar u prachtige grachtenpanden bewondert. Op zaterdag is het leuk om langs de gezellige markt te lopen. Hier kunt u terecht voor vers fruit, snoep, heerlijk geurende noten en nog veel meer. In de zomer is het heerlijk toeven op een van de terrassen op het plein de Roode steen. Tevens is het Westfries Museum gevestigd in een bijzonder mooi gebouw. Bent u op zoek naar avontuur? Maak dan een avontuurlijke zeiltocht over het IJsselmeer - in historisch Hoorn vermaakt u zich zeker. Uiteraard nodigt het Noord-Hollandse landschap ook uit voor fiets- of wandeltochten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 185,00

Hotel De Magneet

Nederland Noord Holland Hoorn

In Hoorn, dichtbij het Markermeer vindt u dit gezellige familiehotel. Hotel de Magneet is een uitstekend startpunt voor uw ontdekkingsreis door Hoorn en West-Friesland.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 192,00