Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Amr??th Grand  Frans Hals
Geef uw mening

Hotel Amr??th Grand Frans Hals

Amrath Grand Hotel Frans Hals is een prachtig 4-sterren hotel, gelegen in het levendige centrum van Haarlem. U vindt hier een restaurant en een bar. Vanuit uw hotel loopt u gemakkelijk naar

de bezienswaardigheden en de aantrekkelijke winkelstraten en pleinen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Amr??th Grand Frans Hals in Haarlem, Noord Holland, Nederland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Amrath Grand Hotel Frans Hals is een prachtig 4-sterren hotel, gelegen in het levendige centrum van Haarlem. U vindt hier een restaurant en een bar. Vanuit uw hotel loopt u gemakkelijk naar de bezienswaardigheden en de aantrekkelijke winkelstraten en pleinen.
Amrath Grand Hotel Frans Hals is een prachtig 4-sterren hotel, gelegen in het levendige centrum van Haarlem. U vindt hier een restaurant en een bar. Vanuit uw hotel loopt u gemakkelijk naar de bezienswaardigheden en de aantrekkelijke winkelstraten en pleinen. De kamers van Amrath Grand Hotel Frans Hals zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, airconditioning (niet in alle kamers), kluis en badkamer met bad, douche, f?hn en toilet. Haarlem is absoluut een aantrekkelijke stad die zich kenmerkt door de vele mooie binnenhofjes en monumentale panden, maar staat ook zeker bekend als ??n van de beste winkelsteden van Nederland. En Haarlem biedt nog meer: wat dacht u van de vele aantrekkelijke restaurantjes en het bruisende avondleven? Bezoekt u ook het Teylers Museum, het Frans Hals Museum en het Hertenkamp. In de nabije omgeving vindt u onder meer de forten van de Stelling van Amsterdam, het Oude Slot van Heemstede en het Gemaal De Cruquius. Mocht u zin hebben in iets anders dan is het nabijgelegen strand van Zandvoort een echte aanrader: heerlijk uitwaaien en genieten van de zee.
Uw weekendje weg in Hotel Amr??th Grand  Frans Hals, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Amr??th Grand Frans Hals (Bron: Weekendjeweg)
  • Hotel Amr??th Grand  Frans Hals