Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Amadeus
Geef uw mening

Hotel Amadeus

Hotel Amadeus is een stadshotel in een historisch pand, gevestigd aan de Grote Markt (één der mooiste pleinen van Nederland) in het hart van Haarlem. Het hotel heeft een gezellige, oudhollandse huiskamer.

Het interieur straalt volop warmte uit. Deze huiskamer is de ideale plaats om u te ontspannen, na alle aktiviteiten die u in Haarlem en omgeving heeft ondernomen. Hotel is geheel rookvrij.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Amadeus in Haarlem, Nederland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 162,002 dagen
  • Beschrijvingen (2)
Hotel Amadeus is een stadshotel in een historisch pand, gevestigd aan de Grote Markt (één der mooiste pleinen van Nederland) in het hart van Haarlem. Het hotel heeft een gezellige, oudhollandse huiskamer. Het interieur straalt volop warmte uit. Deze huiskamer is de ideale plaats om u te ontspannen, na alle aktiviteiten die u in Haarlem en omgeving heeft ondernomen. Hotel is geheel rookvrij.
Hotel Amadeus, gevestigd in een historisch pand, is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Haarlem. Dit stadshotel ligt direct aan de Grote Markt in hartje Haarlem en heeft een gezellige, in oudhollandse stijl ingerichte huiskamer waar u kunt ontspannen na een dag lekker op stap te zijn geweest in de hoofdstad van Noord-Holland.De kleine kamers zijn eenvoudig en netjes ingericht en beschikken over badkamer met douche en toilet, tv en kluisje.Haarlem heeft een fraai centrum: tal van monumentale panden sieren het straatbeeld, u kunt u er urenlang shopen en snuffelen in boetieks , boek- en antiekwinkeltjes of een museum bezoeken. Het Frans Hals of Teylers Museum zijn enkele aanraders. Een middag uitwaaien langs de Noordzee is eveneens mogelijk, u bent er binnen 15 autominuten.
 Lees meer bij Weekendjeweg