Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Aartswoud (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Aartswoud

Hotel Restinn Aartswoud

Nederland NoordHolland Aartswoud

Hotel Restinn Aartswoud ligt circa 2,5km buiten Aartswoud in de gemeente Opmeer (West-Friesland) in Noord-Holland. Het rustig en landelijk gelegen hotel is verdeeld in vrijstaande accommodaties, de zogeheten Restinns. Hiermee geniet u

van het comfort van een hotel met de privacy van een eigen huisje. Tevens kunt u er fietsen huren, van internet gebruik maken, en is er een golfbaan in de nabije omgeving. De accommodaties van Restinn Aartswoud zijn voorzien van een zithoek, bureau, televisie, minibar, wekdienst en een badkamer met douche, toilet en föhn. Voor een oer-Hollands weekendje weg gaat u naar Restinn Aartswoud. In de pittoreske omgeving van natuurgebied De Weelpolder maakt u mooie fiets- en wandeltochten. Of kies voor een cultureel uitstapje naar het historische Aartswoud of de Museumboerderij West-Frisia in Hoogwoud. Wilt u best een half uurtje in de auto zitten? Dan is het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen zeker de moeite waard. Hier ervaart u namelijk zowel binnen als buiten hoe Nederland er uitzag in vervlogen tijden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 184,00

Restinn Aartswoud

Nederland Noord Holland Aartswoud

Restinn Aartswoud biedt u vrijstaande 2-persoonsverblijven midden in de natuur. U kunt genieten van voorzieningen alsof u in een 3-sterren hotel overnacht en dat terwijl u alle privacy heeft van een vrijstaand

verblijf. In het voormalige vissersdorp Aartswoud bevindt u zich vlakbij de plaats Medemblik en het IJsselmeer. Te midden van het polderlandschap kunt u heerlijk tot rust komen tijdens een fiets- of wandeltocht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen