Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Wagenberg (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wagenberg

B&B D'Ouwe Grutter

Nederland Noord Brabant Wagenberg

De Bed & Breakfast D’Ouwe Grutter ligt in het Noord-Brabantse Wagenberg, vlak bij de gezellige stad Breda. Vanaf het hotel kunt u mooie fiets- en wandelroutes volgen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bed & Breakfast D'Ouwe Grutter

Nederland Noord Brabant Wagenberg

B&B D?Ouwe Grutter ligt in Wagenberg, aan de A59 en de A16 en aan diverse fiets- en wandelroutes. Deze B&B is geschikt voor recreatie en zakelijk verblijf. Laat u zich verwennen met

een gastvrije ontvangst en een overheerlijk ontbijt. Persoonlijkheid staat bij B&B D'Ouwe Grutter hoog in het vaandel.Recreëren is op eigen wijze mogelijk, voor de rustzoeker, de wandelaar, de fietser, de golfer, de zeiler, de shopper en het gezin. Locaties: Nationaal Park de Biesbosch, Golfterrein Bergvliet, de Efteling, knooppunt- en lange fietsroutes, de binnenstad van Breda.Zakelijk: Langdurig verblijf i.v.m. werk in de omgeving, mogelijkheid met en zonder ontbijt. Speciale prijsafspraak. Mogelijkheid kant en klaar maaltijd te bereiden/te verwarmen.U kunt gebruik maken van draadloos internet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen