Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Ostwald (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ostwald

Mister Bed Strasbourg

Nederland Noord Brabant Ostwald

Mister Bed Strasbourg is een comfortabel hotel in Ostwald nabij het gezellige, Franse Straatburg. Ontdek de natuurrijke omgeving tijdens een ontspannende wandeling of maak een uitstapje naar Straatburg. De 74 kamers van

Mister Bed Strasbourg zijn standaard uitgerust met een zitgedeelte, televisie, telefoon, gratis Wi-Fi en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Mister Bed Strasbourg heeft geen eigen restaurant, wel start u de dag hier met een smakelijk ontbijt. In de omgeving van het hotel vindt u tal van gezellige en trendy restaurants voor een lichte lunch of uitgebreid diner met ingrediënten uit de streek. Mister Bed Strasbourg ligt in het gezellige Ostwald nabij Straatburg. Ontdek de natuurrijke omgeving tijdens een wandeling in Nationaal Park de l'll du Rohrschollen. In de binnenstad van Ostwald bewonderd u prachtige vakwerkhuizen uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Bezoek ook de indrukwekkende St. Ostwald-Kapel. In het historische Straatburg vindt u nog meer interessante bezienswaardigheden en musea. Bekijk de drie torens Pont Couverts, Strasburger Münster en de Thomaskerk. De echte winkelliefhebber haalt zijn hart op in Straatburg. Hier zijn vele knusse boetiekjes en winkels van bekende ketens.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen