Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Nuland (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Nuland

Van Der Valk Nuland

Nederland Brabant Nuland

Van der Valk Hotel Nuland ligt in de natuurrijke omgeving van de Brabantse Meijerij. Vanuit het hotel kunt u volop genieten van mooie fietsroutes en diverse attracties! De ruime comfortabele kamers zijn

van alle gemakken voorzien. Alle kamers zijn voorzien van een slaapgelegenheid, zithoek, badkamer met ligbad, douche, föhn, telefoon, televisie, betaaltelevisie. Kortom ze zijn voorzien van alle comfort! 's Ochtends begint u de dag goed met een smakelijk ontbijt in het hotel. Daarnaast staat de keukenbrigade van het befaamde hotel-restaurant voor u klaar om na een enerverend dagje uit de heerlijkste gerechten te bereiden, met een grote diversiteit aan vlees-, vis-, vegetarische en seizoensgerechten! Dit hotel ligt midden in de veelzijdige en gezellige Brabantse Meijerij, op enkele minuten van de bourgondische stad 's-Hertogenbosch, waar u vele gezellige restaurants, winkels en musea treft en welke ook bekend staat om haar imposante St. Jans Kathedraal. De regio leent zich daarnaast ook uitermate goed voor prachtige fiets- en wandeltochten. Tevens treft u op korte afstand van het hotel de attractieparken de Efteling en de Beekse Bergen of bezoekt u eens de nabijgelegen stad Nijmegen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Van Der Valk Nuland

Nederland Noord Brabant Nuland

Gelegen midden in de veelzijdige en gezellige Brabantse Meijerij, op enkele minuten van de bourgondische stad 's-Hertogenbosch.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 225,00