Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Maren Kessel

Hotel Oud Maren

Nederland Brabant Maren Kessel

Hotel Brasserie Oud Maren is gevestigd in een karakteristiek pand in het dorpje Maren-Kessel, op de linkeroever van de Lithse Ham. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Op nog

geen 20 kilometer afstand ligt ook het gezellige Den Bosch. Shop hier in het gezellige centrum of bezoek een museum. In het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch vindt u onder andere hedendaagse beeldende kunst. De kamers van Hotel Brasserie Oud Maren zijn ingericht met 2 éénpersoonsbedden, een flatscreen televisie, telefoon, wekkerradio en bureau. Op de kamer kunt u ook gratis gebruik maken van draadloos internet. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel, handzeep, douchegel en shampoo. In de brasserie kunt u plaatsnemen voor het ontbijt, de lunch en het diner. Bij mooi weer is het terras van het hotel geopend. In de omgeving van Maren-Kessel kunt u heerlijk wandelen en fietsen, diverse routes lopen langs de Maas en de Waal. De nabije Lithse Ham is een rivierenpark waar veel voorzieningen voor dagrecreatie zijn aangelegd. U vindt hier zandstranden en een terras dat uitkijkt over de jachthaven. In Lith kunt u motor- en visboten huren zodat u lekker een stukje kunt varen. Het bourgondische Den Bosch, ook wel ‘s Hertogenbosch genoemd, ligt op nog geen 20 kilometer afstand van het hotel. In de historische binnenstad vindt u veel leuke winkeltjes en gezellige kroegjes. Ook op cultureel gebied heeft Den Bosch u veel te bieden. In het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch vindt u onder andere moderne en hedendaagse keramiek en sieraden. Ook het Noordbrabants Museum staat in deze gezellige stad. De collectie van dit museum bestaat uit kunst over Noord-Brabant en kunst gemaakt door Brabantse kunstenaars.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Brasserie Oud Maren

Nederland Noord Brabant Maren Kessel

Hotel Brasserie Oud Maren is gevestigd in een karakteristiek pand in het dorpje Maren-Kessel, op de linkeroever van de Lithse Ham. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Op nog

geen 20 kilometer afstand ligt ook het gezellige Den Bosch. Shop hier in het gezellige centrum of bezoek een museum. In het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch vindt u onder andere moderne en hedendaagse keramiek en sieraden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen