Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Boxmeer (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Boxmeer

Hotel Klooster Elsendael

Nederland Eindhoven Boxmeer

Wilt u genieten van een sfeervol, luxe en historisch verblijf? Hotel Klooster Elsendael biedt het allemaal. De geschiedenis van dit klooster gaat eeuwen terug en is duidelijk waarneembaar. In april 2007 is

het hotel heropend na een renovatie en restyling. Het hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Boxmeer. Met 9 conferentiezalen is het hotel ook uitermate geschikt om een vergadering of feest te houden. Verder beschikt het hotel over een restaurant (wordt gerund door Cas Spijkers academie), bar, tuin en terras. Het kleine, sfeervolle hotel beschikt over 19 comfortabele kamers die van een eigentijdse inrichting zijn voorzien met o.a. een telefoon, flatscreen tv, wireless internet, douche en toilet. Vanuit Boxmeer kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan Nijmegen of Eindhoven. Klooster Elsendael is een onderdeel van ROC Nijmegen. In het najaar van 2007 start de Cas Spijkers Academie voor Culinair Toptalent in Klooster Elsendael. Het is dan ook zeker een aanrader om van een diner te genieten in het restaurant van het hotel waaraan topkoks een bijdrage zullen leveren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Klooster Elsendael

Nederland Noord Brabant Boxmeer

Klooster Elsendael biedt u een sfeervolle historische ambiance met het comfort van nu. Het rijke verleden en de rust zijn voelbaar binnen de kloostermuren, authentieke kloostertuin en de comfortabele hotelkamers.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen