Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Rossum Ov (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rossum Ov

Erve Fakkert

Nederland NL Overijssel Rossum Ov

Erve Fakkert ligt aan de rand van het dorp Rossum in het mooie Twente in Overijssel. Deze inspirerende plek was nog niet zo lang geleden in bedrijf als boerderij maar sinds kort

is dit erf een B&B. Zo is de voormalige molenaarsschuur geheel verbouwd en zijn er nu 7 uniek ingerichte gastenkamers. Er is namelijk een muziek-, dichters-, fotografie-, teken-, beeldhouwers- toneel en pottenbakkerskamer. U komt hier helemaal tot rust, zeker in combinatie met de alom geprezen Twentse gastvrijheid. Verder begint uw dag in het Palet met een lekker ontbijt. Ook kunt u in deze gemeenschappelijke ruimte rustig lezen onder het genot van een glas wijn. Op het terras heeft u uitzicht over het glooiende landschap met fruitbomen waar in de zomer de schapen grazen. Tevens worden er in het atelier creatieve workshops gegeven zoals bijvoorbeeld pottenbakken, beeldhouwen, fotografie en toneel. Kortom, Erve Fakkert is de ideale uitvalsbasis om uw verborgen talenten te ontdekken. De gastenkamers (25km2) van Erve Fakkert zijn voorzien van televisie, radio, koffie- en theefaciliteiten, zitje, balkon of terras en een badkamer met douche en toilet. Erve Fakkert in Rossum ligt in het hart van Twente nabij het authentieke plaatsje Ootmarsum in de provincie Overijssel. Door de ligging aan de rand van het prachtige natuurgebied het Roderveld kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Verder is Havezathe Everloo een unieke uitspanning tijdens uw fietstocht. Tevens liggen de plaatsen Oldenzaal en Denekamp nabij en bent u in een half uurtje rijden op de golfbaan 't Sybrook in Enschede.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 176,00