Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Nederland (4669)
Plaatsen
Ursem (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ursem

Hotel De Gouden Karper

Nederland NL Noord Holland Ursem

Hotel De Gouden Karper is een sfeervol en kleinschalig hotel in Rustenburg, een klein dorpje gelegen op 4km van Heerhugowaard. Het hotel biedt naast hotelkamers een levendig restaurant met terras waar u

op ieder moment van de dag terecht kunt voor een smaakvolle maaltijd. Voor enkel een lekker drankje bent u van harte welkom in de bar, die overdag ook regelmatig wordt bezocht door wandelaars en fietsers. Gezien de fantastische fietsmogelijkheden in de regio biedt het hotel fietsverhuur aan, zodat ook u uitgebreid kunt genieten van de mooie natuur. Het hotel beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. De kamers van Hotel De Gouden Karper zijn voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, draadloos internet, zitje, bureau en een badkamer met douche en toilet. Hotel De Gouden Karper is de ideale bestemming om te genieten van rust. Rustenburg is een pittoresk dorpje met enkele traditionele strijkmolens in een typisch Hollands polderlandschap. De omgeving wordt gekenmerkt door uitgestrekte weilanden, kleine dorpjes en het Markermeer op 10km ten oosten van Rustenburg. Het is een geliefde streek voor wandelaars, maar vooral fietsers. Vanuit het hotel zijn diverse uitstapjes te ondernemen, voor een museumbezoek of een dagje shoppen. Alkmaar is hiervoor een echte aanrader. Hier vindt u naast oude grachten, molens, historische gebouwen en verscheidene hofjes de beroemde kaasmarkt (april-september). Er zijn ook enkele musea, zoals het Beatles Museum en het Hollands Kaasmuseum. Verder is de stad een ideale plek voor shopliefhebbers. Andere plaatsen in de nabije omgeving van het hotel zijn Heerhugowaard en Hoorn. Vanuit laatstgenoemde stad rijdt de museumstoomtrein naar Medemblik, een originele wijze om de omgeving te verkennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 190,00